Koulutukset

DTS eli opetuslapseuskoulu

ETSI JUMALAA. LÄHDE LIIKKEELLE.

DTS tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä omaa paikkaasi Jumalan maailmanlaajuisessa suunnitelmassa. Opetuslapseuskoulu on 6 kuukautta kestävä koulutus, jossa yhdistyy opetus, pienryhmätyöskentely, henkilökohtainen mentorointi, itsereflektointi ja käytännön oppiminen. Koulutus jakautuu kahteen osaan: luentojakso ja aktio.

Tunne Jumala.

Luentojaksolla keskityt Jumalan tuntemiseen opetuksen, hengellisten rytmien, yhteisöelämän ja käytännön tekemisen kautta.

Tee Hänet tunnetuksi.

Aktiossa jakaudutaan tiimeihin ja palvellaan Jumalaa eri puolilla Suomea ja ympäri maailmaa. Kehität taitojasi ja hyödynnät oppimaasi samalla kun jaat sanomaa Jeesuksesta.

Nuorille

SEEK – opetuslapseuskoulu nuorille

SEEK School sisältää luentojakson, jossa opettamassa ovat eri opettajat sekä aktiojakson, jossa pääsee laittamaan oppimansa käytäntöön. Lisäksi luvassa uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! SEEK School tarjoaa myös hyvän kokemuksen siitä, mitä kokoaikainen opetuslapseuskoulu on. (Huomioithan, että SEEK School ei ole kokoaikainen DTS, eikä siitä saa University of the Nationsin opintopisteitä.)