YWAM EMBRACE

Embrace God, people, nations, ideas and ministries

KEITÄ ME

OLEMME?

Olemme Jeesuksen seuraajia, jotka intohimoisesti haluavat nähdä Jumalan valtakunnan tulevan jokaiselle elämän ja yhteiskunnan alueelle ja jokaiseen kansakuntaan, erityisesti vähiten saavutettuihin. Olemme osa YWAM:n maailmanlaajuista työverkostoa ja siksi seisomme täysin YWAM:n kansainvälisen tarkoituksen ja arvojen takana. Voit katsoa YWAM:n arvot täältä. Olemme pioneeritiimi, joka asettui Vantaalle syksyllä 2020.

MIKSI OLEMME EMBRACE?

Jumala antoi tämän nimen meille rukouksessa ja se heijastaa joitakin tämän maailman tarpeita. Ihmisillä on suuri tarve kuulua ja taistella yksinäisyyttä ja individualismia vastaan. Haluamme luoda paikan, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa hyväksytyksi ja tervetulleeksi, että heidät otetaan vastaan ja huomioidaan. Toisaalta haluaisimme nähdä monen avaavan sydämensä Jeesukselle. Näiden kahden yhteisvaikutuksessa ihmiset voisivat ottaa vastaan uusia ideoita, mielen muutoksen – metanoian (kreikka: μετάνοια, mielen uudistus), jonka vain evankeliumi saa aikaan. Viimeisimpänä haluamme olla niinkuin lentokenttä, jonne ihmiset voivat saapua eri unelmien, ideoiden ja työmuotojen kanssa ja tulla vastaanotetuksi innokkaasti – paikka, jossa he voivat kasvaa, kehittyä ja josta tulla lähetetyksi.

YKSI

SUURI

PERHE

Olemme vasta aloittamassa, mutta haluaisimme kovasti nähdä sinut työskentelemässä vierellämme rakentamassa Jumalan valtakuntaa.

Norberto Nuñez
Norberto NuñezPioneeri
”Tein DTS vuonna 2004 Buenos Airesissa, Argentiinassa ja olen palvellut YWAM:ssa siitä lähtien. Rakastan lukea kirjoja ja opiskella filosofiaa. Nautin myös musiikin soittamisesta ja ruoanlaitosta.”
Sanna Pauliina Luodes
Sanna Pauliina LuodesPioneeri
”Liityin YWAM:iin vuonna 2003, kun DTS Buenos Airesissa. Palvelin 15 vuotta Argentiinassa ja sen jälkeen palasin kotimaahani Suomeen – nyt tunnen olevani kotona molemmissa maissa. Rakastan ihmisiä, kulttuureja ja puhumista.”

TULEVIA

TAPAHTUMIA

MITÄ

HALUAMME

NÄHDÄ

Joitakin työmuotoja pioneeraamme jo tällä hetkellä, mutta odotamme myös innolla, mitä mahdollisuuksia nousee niiden ihmisten kautta, jotka ovat vielä tulossa tähän työhön mukaan. Jumala puhui meille, että olemme kuin lentokenttä, jolle ihmiset voivat laskeutua ja yhdessä aloittaa uusia ja innotaviitisiä työmuotoja.

Koulutus

Haluamme palvella seurakuntia tarjoten erilaisia seminaareja, opetuslapseuskouluja eli DTS (koska se on liikkeemme sydän) ja toisen asteen University of the Nations -kouluja, kuten School of Frontier Missions.

Yhteiskunnan alueet

Halumme on vaikuttaa Suomessa ja kansakunnissa ja olla merkityksellisiä kekseliäiden työmuotojen kautta tuoden Jumalan valtakuntaa jokaiselle yhteiskunnan alueelle.

Lapset ja nuoret

Tämän sukupolven on kuultava evankeliumi tavalla, joka on heille olennainen ja merkityksellinen. Halumme työskennellä yhdessä King’s Kids -työn kanssa saavuttaen perheitä, lapsia, teini-ikäisiä ja nuoria tässä sukupolvessa.

Lähetystyö

Sydämessämme on halu mobilisoida ja haastaa ihmisiä kouluttautumaan ja lähtemään kansakuntien keskelle, erityisesti vähiten saavutettujen pariin.

Laupeuden työ

Uskonne, että Jumalan rakkaus näkyy käytännössä. Haluamme tukea ja jakaa tätä rakkautta eri tavoin ihmisille, joilla on tarpeita, kuten vanhukset ja yksinäiset, ihmiset, jotka kärsivät riippuvuuksista.

Evankeliointi

Haluamme jakaa evankeliumia niiden kanssa, jotka eivät tunne Jeesusta. Kaduilla, kodeissa, festivaaleilla – missä vain, aloittaen naapureistamme, luovalla ja kulttuurisesti herkällä tavalla.

MISSÄ OLEMME?

Tiimimme kotipaikka on Vantaa. Se on Suomen neljänneksi suurin kaupunki 237 000 asukkaalla. Yhdessä Helsingin, Espoon ja Kauniaisten kanssa se muodostaa Suomen pääkaupunkiseudun. Vantaa on nopeasti kasvava monikulttuurinen kaupunki, jossa puhutaan yli 120 kieltä. Vantaalla on myös Suomen suurin, Helsinki-Vantaan, lentokenttä.

OTA YHTEYTTÄ

YWAM Embrace

Kilterinrinne 6 A 26, 01600 Vantaa

Tiiminvetäjät: Norberto ja Sanna Nuñez Luodes

Puh: +3584578772934 (Fin – Eng – Spa)

+3584578715965 (Eng – Spa)

Sähköposti: embrace@ywam.fi

Haluatko tietää lisää? Email: embrace@ywam.fi