YWAM Oulu

Etsitkö kutsuasi?          Mikä on totuus?          Haluatko vapautua Jumalan käyttöön?

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun. Uusi ALL FOR JESUS DTS 2021 alkaa 15.1.2021. Luentojakso on 15.1- 11.4.2021 ja aktiojakso 12.4-18.6.2021.
0
YWAM OULU:
Sydämellämme on elää lähellä Herraamme Jeesusta etsien Hänen tahtoaan ja läsnäoloaan ylistäen, palvoen ja rukoillen, juurtuneina Jumalan Sanaan, Raamattuun.
0
Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa – eheytyvän, parantuvan ja vapautuvan kutsuunsa sekä kasvavan uskossa ja vaeltavan Isän rakkaudessa ja Pyhän Hengen voimassa.
0
Haluamme toiminnallamme kirkastaa Jeesusta yhdessä Jumalan perheenä eri seurakuntataustoista tulevien kristittyjen kanssa Oulun seudun, Suomen ja koko maailman parhaaksi.
0
” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” Jer. 29:7

”Jeesus tuli heidän luokseen ja sanoi heille: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka.” Matt. 28:18-20

Tervetuloa!

Yhteystiedot: Oulu

Puh.+358 40 197 89 78

Email: oulu@ywam.fi

Ywam Oulu

YWAM Oulun koulut ja tapahtumat

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun. Uusi ALL FOR JESUS DTS 2021 alkaa 15.1.2021. Luentojakso on 15.1- 11.4.2021 ja aktiojakso 12.4-18.6.2021.

0
ALL FOR JESUS DTS 2021

Luovuus opetuslapseuskoulu, löydä ja ota käyttöön lahjasi mm. kirjoittaminen, maalaaminen, media, musiikki, näytelmät, taide, urheilu, ylistys…

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Luentojakso on 15.1- 11.4.2021 ja aktiojakso 12.4-18.6.2021.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymismaksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

Hae nyt

Part of the YWAM family of ministries

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tiistai 25.5. klo 18 Väyrylän koulu Paltamontie 245 Puolanka Aktioterveisiä All for Jesus 2021 – opetuslapseuskoulun väeltä Sanan, todistusten, draaman, musiikin ja rukousten keinoin. Lämpimästi tervetuloa kaikki!

Keskiviikko 26.5. klo 18 Puolangan Helluntaiseurakunta Ouluntie 16 Aktioterveisiä All for Jesus 2021 – opetuslapseuskoulun väeltä Sanan, todistusten, draaman, musiikin ja rukousten keinoin. Lämpimästi tervetuloa kaikki!

Sunnuntai 20.6. klo 16 Oulun Lähetysseurakunta Hallituskatu 36 Aktioterveisiä All for Jesus 2021 – opetuslapseuskoulun väeltä Sanan, todistusten, draaman, musiikin ja rukousten keinoin. Lämpimästi tervetuloa kaikki!

Järjestää All for Jesus 21 - opetuslapseuskoulu

Lämpimästi tervetuloa kaikki!

”Kuinka suloiset ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat, hänen, joka julistaa rauhaa,
ilmoittaa hyvän sanoman, joka julistaa pelastusta, sanoo Siionille:
“ Sinun Jumalasi on kuningas!” Jesaja 52:7

Muut tilaisuudet peruttu koronan vuoksi. Jatkamme, kun se on mahdollista.

Psalmi 23:4 ”Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.”

YWAM Oulun tapahtumia ja viikkotoimintaa:

Kauan kaivatut YWAM Oulun Majaillat alkavat maanantaisin klo 18 Hallituskatu 36 Lähetysseurakunnan tiloissa. Tervetuloa lämpimästi Jumalan Sanan, ylistyksen ja rukouksen pariin! Siunataan yhdessä Oulua ja lähiseutua!

Jeremia 29:7 “Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.”

“Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Fil. 4:13

Tarkemmat tiedot YWAM Oulun tulevista tapahtumista löytyvät osoitteesta ywamoulu.fi

Maikkulan Maja on osoitteessa Kangaskontiontie 9. Lämpimästi tervetuloa! Tulkkaus englanniksi. Translation to English. You are warmly welcome!


YWAM Oulun tapahtumia ja viikkotoimintaa:


Suunnittelemme seuraavaa ALL FOR JESUS-OPETUSLAPSEUSKOULUA, joka pidetään 15.1.-18.6.2021. Tervetuloa mukaan kouluun!


Maanantairukous joka maanantai
Klo 11 Maikkulan Majalla, Kangaskontiontie 9. 
Tervetuloa rukoilemaan Oulun kaupungin sekä yhteisten että omien asioiden puolesta.
”Tavoitelkaa sen kaupungin parasta, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen hyvinvointi koituu teidänkin parhaaksenne.” Jer. 29:7


Perjantaievankeliointi perjantaisin
Klo 19 Maikkulan Maja kokoontumispaikkana. 
Hän sanoi heille: ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille.” Mark. 16:1


Parantumispäivät PARANTUMISPÄIVÄT siirretty ensi vuoteen koronavirusepidemian vuoksi.
21.-23.11. Peter ja Brit-Marie Hopén
La-su klo 18 Maikkulan Majalla
Ma klo 18 Hallituskatu 36
“Hän antaa kaikki syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sairautesi.” Ps. 103:


King’sKids kerho tiistaisin klo 18-19.00 Maikkulan Majalla

King’s Kids kerho tiistaisin klo18-19.00 Maikkulan Majalla Kangaskontiontie 9 90240 Oulu (hammashoitolan ovi talon takana)
Tervetuloa tanssimaan Jumalan kunniaksi !
Lisätietoja
puh.040 1978978
Järjestää YWAM Oulu
King’s Kids ryhmä tulikotkat

TERVETULOA KAIKKEEN LÄMPIMÄSTI MUKAAN!

JUMALA kohtaa meitä yhteydessä ja rakkaudessa!

Jeesus sanoo: “Minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet rakastanut minua, olisi heissä ja minä olisin heissä.” Joh. 17:26.

KUNNIA JUMALALLE!

Hae nyt

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti