YWAM Oulu

Etsitkö kutsuasi?          Mikä on totuus?          Haluatko vapautua Jumalan käyttöön?

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun keväällä 2020!
0
YWAM OULU:
Sydämellämme on elää lähellä Herraamme Jeesusta etsien Hänen tahtoaan ja läsnäoloaan ylistäen, palvoen ja rukoillen, juurtuneina Jumalan Sanaan, Raamattuun.
0
Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa – eheytyvän, parantuvan ja vapautuvan kutsuunsa sekä kasvavan uskossa ja vaeltavan Isän rakkaudessa ja Pyhän Hengen voimassa.
0
Haluamme toiminnallamme kirkastaa Jeesusta yhdessä Jumalan perheenä eri seurakuntataustoista tulevien kristittyjen kanssa Oulun seudun, Suomen ja koko maailman parhaaksi.
0
” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” Jer. 29:7

”Jeesus tuli heidän luokseen ja sanoi heille: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka.” Matt. 28:18-20

Tervetuloa!

Yhteystiedot: Välitalontie 36 Jääli, 90940 Oulu

Puh.+358 40 197 89 78

Email: oulu@ywam.fi

Ywam Oulu

YWAM Oulun koulut ja tapahtumat

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun keväällä 2020!
0

ALL FOR JESUS DTS 2020

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Koulu alkaa ensi keväänä, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.  Luentojakso pidetään kevätkauden aikana ja sen jälkeen lähdemme aktioon.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymismaksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

Hae nyt

Part of the YWAM family of ministries

Tulevat tapahtumat

YWAM Oulun järjestämiä Majailtoja Sanan, ylistyksen ja rukouksen merkeissä Oulun Jäälissä Välitalontie 36 90940 Jääli (bussit 34 ja 35 tulevat lähelle)

Pe 4.10. klo 18 Arild Måsø


Su 6.10. Naistenpäivä klo 15. Jakamassa Valerie Ellis ja tiimi Floridasta. 


Pe 11.10. klo 18 Claire Simpson


La 12.10. klo 14 ja 18 Claire Simpson


Pe 18.10. klo 18 Jeff Romack


Pe 25.10. klo 18 Mirjam ja Arto Rukajärvi


Pe 8.11. klo 18 Yhteyden ilta


Pe 15.11. klo 18 Yhteyden ilta


Pe 22.11. klo 18 Merja ja Rauno Salminen


La 23.11. klo 11 Naisten päivä alkaen brunssilla, Merja Salminen


La 23.11. klo 16 Miesten ilta, saunomismahdollisuus, Rauno Salminen


Pe 29.11. klo 18 Yhteyden ilta


Su 1.12. Avioparitapahtuma


Huom! Miesten viikonloppu Paltamossa 4.-6.10.

Muutokset /lisäykset todennäköisiä mm. King`s Kids-toimintaa, rukousta, evankeliointia, mies- ja naistyötä, perhetyötä ym.

Sillä sinä olet ilahduttanut minua teoillasi, Herra, minä riemuitsen sinun kättesi töistä.” Psalmi 92:5


Kajaanissa avoimet illat tiistaisin klo 18 alkaen ti 3.9.2019. All for Jesus DTS 2019-2020 opetuslapseuskoulun viikon opettaja opettamassa.


TERVETULOA KAIKKEEN LÄMPIMÄSTI MUKAAN!

JUMALA kohtaa meitä yhteydessä ja rakkaudessa!

Jeesus sanoo: “Minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet rakastanut minua, olisi heissä ja minä olisin heissä.” Joh. 17:26.

KUNNIA JUMALALLE!

Hae nyt

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti