YWAM Oulu

YWAM Oulu

Näkymme on toimia yhdessä eri seurakuntataustoistatulevien kristittyjen kanssa rakkaudella Oulun parhaaksi. Haluamme kirkastaa Jeesusta kaupungissamme ja olla siunaukseksi ihmisille toimien Pyhän Hengen johdossa. Perustamme kaiken toimintamme Jumalan Sanaan, Raamattuun, ja korotamme Jeesuksen Kristuksen Herraksemme.

Palvomme, ylistämme, rukoilemme ja etsimme Jumalan kasvoja. Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa sekä parantuvan, vapautuvan ja kasvavan uskossa vaeltaen Pyhän Hengen voimassa.

”Hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuuli ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. ”Ef. 4:11-16

” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” -Jer. 29:7

Tervetuloa!

Yhteystiedot: puh.+358 40 197 89 78

oulu@ywam.fi

www.ywamoulu.fi

YWAM Oulun koulut ja tapahtumat

ALL FOR JESUS DTS 2019-2020

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Koulu alkaa 6.9.2019 ja kestää 22.2.2020 saakka. Luentojakso pidetään syyskauden ja aikana ja sen jälkeen lähdemme aktioon.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Siihen eivät sisälly matkavakuutus, passi, viisumit, henkilökohtaiset menot tai matkasi Ouluun tai pois Oulusta. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymis-maksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

Hae nyt

YWAM Oulu Staff. Anni, Tarja, Christian, Theophilus, Mercy, Katarina, Janica, Daniel ja Samuel

Part of the YWAM family of ministries

Tulevat tapahtumat

Ke 15.5. klo 17 alkaen Naisten ilta Hyttisillä Kevätpuuntie 24. Nyyttikestit, Mercy Bogsulen ym. jakavat kokemuksiaan, yhteyttä ja rukousta, saunamahdollisuus. Lämpimästi tervetuloa kaikki!


Pe 17.5. klo 18 Ylistys- ja rukousilta Lähetysseurakunnassa Hallituskatu 36. Tervetuloa lämpimästi kaikki! Jeesus sanoo Joh. 17:22 ” Sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä.”


Miestenilta pe 24.5. Kaistojen mökillä Iissä os. Klaamantie 19. Ensin pihantasotustalkoot klo 15-17 ja sitten syöntiä, illanviettoa, saunomista ym. Voidaan mennä kimppakyydein. Ilmoittaudu YWAMin puh 040 1978 978 tai ywamoulu@gmail.com to 23.5. mennessä. Tervetuloa kaikki miehet!


TERVETULOA KAIKKEEN LÄMPIMÄSTI MUKAAN!

JUMALA kohtaa meitä yhteydessä ja rakkaudessa!

Jeesus sanoo: ”Minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet rakastanut minua, olisi heissä ja minä olisin heissä.” Joh. 17:26.

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti

 oulu@ywam.fi