YWAM Oulu

Etsitkö kutsuasi?          Mikä on totuus?          Haluatko vapautua Jumalan käyttöön?

– Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun 6.9.2019 – 22.2.2020!
0
YWAM OULU:
Sydämellämme on elää lähellä Herraamme Jeesusta etsien Hänen tahtoaan ja läsnäoloaan ylistäen, palvoen ja rukoillen, juurtuneina Jumalan Sanaan, Raamattuun.
0
Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa – eheytyvän, parantuvan ja vapautuvan kutsuunsa sekä kasvavan uskossa ja vaeltavan Isän rakkaudessa ja Pyhän Hengen voimassa.
0
Haluamme toiminnallamme kirkastaa Jeesusta yhdessä Jumalan perheenä eri seurakuntataustoista tulevien kristittyjen kanssa Oulun seudun, Suomen ja koko maailman parhaaksi.
0
” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” Jer. 29:7

”Jeesus tuli heidän luokseen ja sanoi heille: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka.” Matt. 28:18-20

Tervetuloa!

Yhteystiedot: puh.+358 40 197 89 78

oulu@ywam.fi

Ywam Oulu

YWAM Oulun koulut ja tapahtumat

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun 6.9.2019 – 22.2.2020!
0

ALL FOR JESUS DTS 2019-2020

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Koulu alkaa 6.9.2019 ja kestää 22.2.2020 saakka. Luentojakso pidetään syyskauden ja aikana ja sen jälkeen lähdemme aktioon.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Siihen eivät sisälly matkavakuutus, passi, viisumit, henkilökohtaiset menot tai matkasi Ouluun tai pois Oulusta. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymis-maksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

Hae nyt

YWAM Oulun staffia vasemmalta takaa Ari Kauppila, Daniel Lindqvist, Timo ja Tarja Hyttinen, Jyrki ”George” Kalermo, Joona Hirvonen, Juha Karjalainen. Eturivissä vasemmalta Christian, Psalm, Quiana, Topi ja Mercy Bogsulen, Katariina Hyttinen, Johanna ”Golden Bay” Kultalahti ja Tuula Morina.

Part of the YWAM family of ministries

Tulevat tapahtumat

Pe 14.6. klo 18 Ylistys- ja lähetysilta, Saarisen perhe Costa Ricasta, Hallituskatu 36 Lähetysseurakunnan tilat.


Su 16.6. klo 16 Parantumiskokous Peter ja Britt-Marie Hopén, Hallituskatu 36 Lähetysseurakunta.


Good News Oulu 26.-27.7.2019. Tervetuloa mukaan aktioon !

Good News Oulu on Qstock-festivaalien aikana 26.-27.7. järjestettävä yhteiskristillinen aktio. Haluamme kertoa ihmisille Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan ja siitä että Jumalalla on hyvä suunnitelma jokaista varten. Paistamme ja tarjoilemme ilmaiseksi muurinpohjalettuja ja jaamme vesipulloja festariväelle. Mukana aktiossa ovat Oulun seurakunnista Vapaaseurakunta, Helluntaiseurakunta, YWAM sekä Lähetysseurakunta. Tervetuloa mukaan aktioon! Yhteyshenkilö Vesa Holappa p. 0505822533

TERVETULOA KAIKKEEN LÄMPIMÄSTI MUKAAN!

JUMALA kohtaa meitä yhteydessä ja rakkaudessa!

Jeesus sanoo: ”Minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet rakastanut minua, olisi heissä ja minä olisin heissä.” Joh. 17:26.
Hae nyt

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti

 oulu@ywam.fi