YWAM Oulu

Etsitkö kutsuasi?          Mikä on totuus?          Haluatko vapautua Jumalan käyttöön?

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun. 
0
YWAM OULU:
Sydämellämme on elää lähellä Herraamme Jeesusta etsien Hänen tahtoaan ja läsnäoloaan ylistäen, palvoen ja rukoillen, juurtuneina Jumalan Sanaan, Raamattuun.
0
Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa – eheytyvän, parantuvan ja vapautuvan kutsuunsa sekä kasvavan uskossa ja vaeltavan Isän rakkaudessa ja Pyhän Hengen voimassa.
0
Haluamme toiminnallamme kirkastaa Jeesusta yhdessä Jumalan perheenä eri seurakuntataustoista tulevien kristittyjen kanssa Oulun seudun, Suomen ja koko maailman parhaaksi.
0
” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” Jer. 29:7

”Jeesus tuli heidän luokseen ja sanoi heille: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka.” Matt. 28:18-20

Tervetuloa!

Yhteystiedot: Oulu

Puh.+358 40 197 89 78

Email: oulu@ywam.fi

Ywam Oulu

YWAM Oulun koulut ja tapahtumat

Jos haluat löytää yhä syvemmin Jumalan todellisuuden elämääsi, tule ALL FOR JESUS-opetuslapseuskouluun. Uusi ALL FOR JESUS DTS 2021 alkaa 15.1.2021. Luentojakso on 15.1- 11.4.2021 ja aktiojakso 12.4-18.6.2021.

0
ALL FOR JESUS DTS 2021

Luovuus opetuslapseuskoulu, löydä ja ota käyttöön lahjasi mm. kirjoittaminen, maalaaminen, media, musiikki, näytelmät, taide, urheilu, ylistys…

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Luentojakso on 15.1- 11.4.2021 ja aktiojakso 12.4-18.6.2021.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymismaksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

Hae nyt

Part of the YWAM family of ministries

YWAM Oulun tapahtumia ja viikkotoimintaa:
MA 16.8. klo 18 ALKAVAT TAAS VIIKOTTAISET MAJA-ILLAT KRISTITTYJEN YHTEYDESSÄ JEESUKSEN NIMESSÄ!
Maanantaisin klo 18 Sanan, ylistyksen, rukouksen ja yhteyden illat (Maja-illat) Hallituskatu 36 (Lähetysseurakunnan tiloissa). Tervetuloa lämpimästi kaikki!
Johannes 16:27 “ISÄ ITSE RAKASTAA TEITÄ.”
Monday the 16th of August at 6PM BEGINS THE MEETINGS OF WORSHIP AND UNITY IN JESUS CHRIST ON EVERY MONDAY!
Every Monday at 6PM at Hallituskatu 36 God`s Word, worship, prayer and fellowship in Jesus Christ. Welcome warmly all! John 16:27 ” THE FATHER HIMSELF LOVES YOU.”

Jeremia 29:7 “Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.”

“Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Fil. 4:13

”Kuinka suloiset ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat, hänen, joka julistaa rauhaa,
ilmoittaa hyvän sanoman, joka julistaa pelastusta, sanoo Siionille:
“ Sinun Jumalasi on kuningas!” Jesaja 52:7

Tarkemmat tiedot YWAM Oulun tulevista tapahtumista löytyvät osoitteesta ywamoulu.fi

Maikkulan Maja on osoitteessa Kangaskontiontie 9. Lämpimästi tervetuloa! Tulkkaus englanniksi. Translation to English. You are warmly welcome!


YWAM Oulun tapahtumia ja viikkotoimintaa:


Suunnittelemme seuraavaa ALL FOR JESUS-OPETUSLAPSEUSKOULUA. Tervetuloa mukaan kouluun!


TERVETULOA KAIKKEEN LÄMPIMÄSTI MUKAAN!

JUMALA kohtaa meitä yhteydessä ja rakkaudessa!

Jeesus sanoo: “Minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet rakastanut minua, olisi heissä ja minä olisin heissä.” Joh. 17:26.

KUNNIA JUMALALLE!

Hae nyt

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti