YWAM HELSINKI

YWAM Helsingin koulut ja tapahtumat

Helsinki DTS /// Heinäkuu 29. 2019 – Joulukuu 21. 2019

MITÄ

DTS eli opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla. 12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessaan. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAMissä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentoirointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

MISSÄ JA MILLOIN

DTS alkaa Helsingissä  heinä-elokuun vaihteessa 2019 ja loppuu Joulukuussa 2019 ennen Joulua.

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT

  • Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.
  • Luentojakso 2000-2300 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan aktiot ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.
  • Ulkomaanaktio 2000-2500€ (kohdemaasta riippuen)sisältää lentoliput, vakuutuksen, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa ja noin 5000€ yhteensä.

HAE NYT

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi

Lisää infoa tulossa…

YWAM Nights ovat palanut ja nyt PERJANTAISIN!

YWAM Nights ovat palanneet uudistuneena! Tavataan nyt PERJANTAISIN yläkerrassa siellä YWAM Helsingin tiloissa. Tervetuloa mukaan nauttimaan yhteydestä Jumalaan ja toisiin! Eri viikolla toteutamme tämä eri tavoilla esimerkiksi – ylistyksellä, opetuksen kuuntelemalla, raamatun lukemalla, elokuvan katsomalla, taidella, keskustelulla ja yhdessä ololla, jne…

Päivämäärät:
8.3, 15.3, 22.3, 29.3, 12.4, 26.4, 3.5, 10.5, 17.5, 24.5,
HUOM:
19.4 – Pitkäperjantaina ei ole YWAM Nights
31.5 – Ei ole YWAM Nights kun mennään yhdessä Kampiin Narinkkatorille No Longer Music Keikalle!

Paikka: YWAM Helsingin Tilat, Apollonkatu 5 B 37 (yläkerrassa – soitta summeria)
Aika: 19

Lisää tietoa löytyy YWAM Helsinki Facebook sivulta, sekä ywamhelsinki Instagram tililtä.

Bible Journaling Taide Työpaja

Paikka: YWAM Helsingin keskuksella, Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki

Aika: 10-14

Tervetuloa mukaan lumoavaan aamuun joka inspiroi sinun luovuuteesi ja rohkaisee ottamaan aikaa mietiskelemään Jumalan sanaa. Me opastetaan teitä Bible Journaling taide tekniikoissa, rukoillaan yhdessä, jaetaan vinkkejä Raamatun tutkimiseen, ja tutkitaan sitten yhdessä jotain jakeita, kunnes pääset työskentelemään ikiomaa projektiasi!

Tuokaa omat muistiinpanot, kirjoitusvihko, piirustuslehtiä tai Raamattu jota saa sotkea sekä kirjoitus tarvikkeita (tusseja, kyniä, jne…) Meillä on myös jotain tarvikkeita paikan päällä joiden käytöstä pyydetään pieni lahjoitus kattamaan kuluja.

Bible Journaling Uusi Testamentti ja Psalmit ovat myytävänä Suomeksi työpajassamme.

Jotain pientä syötävä ja juotava on myös tarjoilla.

Lähetysnuoret – Missionuoret – YWAM Finland
– sukupolvet yhdessä -yhteysillat

Osoite: YWAM Helsingin keskuksella, Apollonkatu 5 B 37.

Seuraavat tilaisuus toukokuussa josta tulee tiedot myöhemmin. Tule tapaamaan tuttuja, jakamaan muistoja YWAMista, ja muista kertoa toisillekin ywamilaisille tapaamisista.

Seuraava tapahtuma järjestetään lauantaina 4.5

Tiedustelut: Reijo Tuovinen

r.tuovinen@kolumbus.fi

p. 0400 443911

YWAM Helsinki

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Ota yhteyttä

Kontaktihenkilö: Amy Manninen
email: manninen.office@gmail.com
040 468 6359

Kysy lisää: helsinki@ywam.fi

Tutustu meihin

Amy Manninen
Amy ManninenKeskuksen Koordinaattori, DTS Henkilökunta
Syntynyt Marylandissa ja kasvanut Sanibel Saarella Floridassa, asunut Suomessa 2011 vuodesta lähtien, tehnyt DTS:n 2013 & SOPL:n 2015, työskennellyt YWAM Helsingissä 2014 vuodesta lähtien. Amy nauttii olla rinnallakulkija ihmisten kanssa matkalla heidän alkuperäiseen suunnitelmaansa. Häntä kiehtoo ihmisten tarinat ja hän kaipaa rakentaa syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita. Hän rakastaa olla luova sekä musiikissa että taiteen alueella, tapahtuipa se sitten seurakunnassa tai sen ulkopuolella. Hänen ilonsa on avata kotinsa palvellakseen ystäviä kuin myös vieraita ja antaa tilaa Jumalan kohtaamiselle. Hän rakastaa 1 Jumalaa, 1 miestä ja 1 kansaa: Jeesusta, Nikiä ja Suomea.
Niki Manninen
Niki ManninenKeskuksen Koordinaattori, DTS Henkilökunta
Syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä, tehnyt YWAMin DTS:n 2013 & BCC:n 2014, työskennellyt YWAM Helsingissä 2015 vuodesta lähtien. Niki pelastui radikaalisti vajaa 6 vuotta sitten ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Niki tarttuu tilaisuuksiin päästä todistamaan, rohkaisemaan tai opettamaan siitä mitä Jumala on antanut hänen sydämelle. Niki rakastaa työskennellä yhdessä aviopuolisonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.
Sanna Luodes & Norberto Nunez
Sanna Luodes & Norberto NunezDTS Johtajat
Sanna & Beto ovat suomalais-argentiinalainen aviopari, jotka ovat tehneet työtä Argentiinassa YWAMin parissa noin 15 vuotta. He muuttivat Suomeen huhtikuussa 2018 ja tulevat mukaan Helsingin YWAMin työhön. He ovat olleet perustamassa useampaa YWAMin keskusta Argentiinassa, ja ovat kouluttautuneet opettamiseen, sielunhoitoon ja ylistykseen. Heillä on yhdessä kaksi lasta.
Sara Tonteri
Sara TonteriKeskuksen Henkilökunta
Sara on kasvanut maaseudulla ja alkoi unelmoimaan lähetystyöstä ja suurista seikkailuista. Hän päätti hakea mukaan Helsingin DTS:n ja valmistui vuoden 2018 alussa. Sara rakastaa musiikkia, luontoa ja kauneuden luomista ympärilleen. Hänen sydämellään on auttaa ihmisiä löytämään omat lahjansa, nauraa, sekä iloita jokaisesta päivästä!

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi