YWAM HELSINKI

Koulut

MITÄ

DTS eli opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla.
12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessään. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAM:ssä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentorointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

MISSÄ JA MILLOIN

DTS alkaa Helsingissä  tammikuun 24 ja loppuu kesäkuun 18  2021

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT

Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.

Luentojakso 2300 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan matkat ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan elokuun loppuun mennessä.

Ulkomaanaktio 2000-2500 € (kohdemaasta riippuen) sisältää lentoliput, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä, vakuutukset tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa, eli noin 5000 € yhteensä.

HAE NYT!

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi

YWAM Helsinki

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Ota yhteyttä

Kontaktihenkilö: Amy Manninen
Sähköposti: manninen.office@gmail.com
Puhelin: 040 468 6359

Osoite: Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki

Kysy lisää: helsinki@ywam.fi

0
Monessako maassa olemme käyneet tiiminä?
0
Kuinka monta staffia meillä on?
0
Kuinka montaa kansakuntaa edustamme?

Tutustu meihin

Niki Manninen
Niki ManninenKeskuksen Koordinaattori
Niki on syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä. Hän on tehnyt DTS:n vuonna 2013 ja työskennellyt YWAM Helsingissä vuodesta 2015 lähtien. Niki pelastui radikaalisti vuonna 2011 ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Hän rakastaa työskennellä yhdessä vaimonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.

Amy Manninen
Amy ManninenKeskuksen Koordinaattori, DTS Johtaja
Amy on syntynyt Marylandissa ja kasvanut Sanibel Saarella Floridassa. Hän tuli Suomeen tutustumaan sukujuuriinsa ja teki DTS:n Ruurikkalassa vuonna 2013. Osana YWAM Helsingin tiimiä hän on ollut vuodesta 2014. Amy nauttii olla rinnallakulkija ihmisten kanssa matkalla heidän alkuperäiseen suunnitelmaansa. Häntä kiehtoo ihmisten tarinat ja hän kaipaa rakentaa syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita. Hän rakastaa olla luova sekä musiikissa että taiteen alueella, tapahtuipa se sitten seurakunnassa tai sen ulkopuolella. Hänen ilonsa on avata kotinsa palvellakseen ystäviä kuin myös vieraita ja antaa tilaa Jumalan kohtaamiselle.

Tom Pesonen
Tom PesonenKeskuksen Henkilökunta
Tomilla on suomalaiset sukujuuret, mutta hän on asunut suuriman osan elämästään Australiassa. Hän teki DTS:n Brisbanessa vuonna 2000, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa Australiassa, sekä monilla lähetysmatkoilla mm. Intiassa ja Venäjällä. Tom on intohimoinen auttamaan ihmisiä, että he voisivat löytää Jumalan tarkoituksen elämäänsä ja elää sitä todeksi päivittäin. Vaimonsa Emman kanssa heillä on neljä lasta. Tom nauttii legoilla leikkimisestä lastensa kanssa, sekä hyvän kirjan lukemisesta.

Sara Tonteri
Sara TonteriDTS Henkilökunta
Sara on kasvanut maaseudulla ja teki DTS:n Helsingissä vuonna 2017. Hänen sydämellään palaa rohkaista ihmisiä käyttämään omia lahjojaan, sekä löytämään paikkansa Jumalan suuressa suunnitelmassa. Hän rakastaa nähdä Jumalan toimivan radikaalilla tavalla Suomesta maailman ääriin saakka. Vapaa-ajallaan hän nauttii viettää aikaansa piirtäen, laulaen ja ollen luonnossa.

Erika Vilander
Erika VilanderDTS Henkilökunta
Erika valmistui Helsingin Dts:stä viime joulukuussa. Hänen sydämellään palaa nähdä ihmisten kiinnostuvan lisää rukouksesta, sekä nähdä Jumalan Valtakunnan tulevan vieläkin todellisemmaksi ihmisten päivittäisessä elämässä. Vapaa-ajallaan Erika tykkää lukea, viettää aikaa Jumalan kanssa, sekä nähdä kavereita. Yksi hänen hassuista tulevaisuuden unelmistaan on elää yhteisössä maalla.

Kysymyksiä? Kirjoita meille!

Email helsinki@ywam.fi

Euroopan Unionin ulkopuolelta tultaessa sinulle riittää 90 päivän turistiviisumi. Se on ilmainen EU:n kansalaisille, mutta voi maksaa tietyn summan EU:n ulkopuolelta tuleville. Asiaan vaikuttavat kotimaasi viisumilait.

Henkilökuntamme rukoilee Jumalan johdatusta ja ilmoitamme kohdemaan/maat koulun alkupuolella. Aiempia aktiokohteita ovat olleet esimerkiksi Kreikka, Brasilia ja Filippiinit. Jokainen koulu on ainutlaatuinen ja odotamme innolla mihin Jumala on viemässä meitä!

Me olemme innoissamme jos saamme sinut mukaan kanssamme levittämään Jumalan valtakuntaa Helsingistä maailman ääriin! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tätä kautta lähetämme sinulle hakulomakkeen, jolla voit hakea mukaan yhteisöömme! Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: helsinki@ywam.fi

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi