YWAM HELSINKI

Keitä me olemme?

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Lahjoitustiedot

Tilinumero: FI02 1544 3000 1931 98
Viite: 1070

Luvan saaja: YWAM Helsinki Ry
Rahankeräysluvan tunnus: RA-2021-157
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika: 12.02.2021 alkaen
Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Koulut & Palvelutyö Muodot

MITÄ

DTS eli opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla.
10 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessään. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAM:ssä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentorointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Viimeisellä viikolle tehdään yhteenveto siitä kaikesta mitä olemme oppineet ja miten voimme jatkossa laittaa sitä käytäntöön.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

MISSÄ JA MILLOIN

DTS alkaa Helsingissä  huhtikuun 17 ja loppuu elokuun 28  2022

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT

Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.

Luentojakso 2300 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan matkat ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan elokuun loppuun mennessä.

Ulkomaanaktio 2000-2500 € (kohdemaasta riippuen) sisältää lentoliput, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä, vakuutukset tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa, eli noin 5000 € yhteensä.

HAE NYT!

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi 

Lisää info tulossa!

Kontaktiohenkilö: Susanna Kivistö

Kontaktihenkilö: Rosa Kotivuori

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Learn more
0
Monessako maassa olemme käyneet tiiminä?
0
Kuinka monta staffia meillä on?
0
Kuinka montaa kansakuntaa edustamme?

Tutustu meihin

Niki Manninen
Niki ManninenLeadership Team Member
Niki on syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä. Hän on tehnyt DTS:n vuonna 2013 ja työskennellyt YWAM Helsingissä vuodesta 2015 lähtien. Niki pelastui radikaalisti vuonna 2011 ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Hän rakastaa työskennellä yhdessä vaimonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.

Amy Manninen
Amy ManninenLeadership Team Member, DTS Johtaja
Amy on syntynyt Marylandissa ja kasvanut Sanibel Saarella Floridassa. Hän tuli Suomeen tutustumaan sukujuuriinsa ja teki DTS:n Ruurikkalassa vuonna 2013. Osana YWAM Helsingin tiimiä hän on ollut vuodesta 2014. Amy nauttii olla rinnallakulkija ihmisten kanssa matkalla heidän alkuperäiseen suunnitelmaansa. Häntä kiehtoo ihmisten tarinat ja hän kaipaa rakentaa syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita. Hän rakastaa olla luova sekä musiikissa että taiteen alueella, tapahtuipa se sitten seurakunnassa tai sen ulkopuolella. Hänen ilonsa on avata kotinsa palvellakseen ystäviä kuin myös vieraita ja antaa tilaa Jumalan kohtaamiselle.

Tom Pesonen
Tom PesonenLeadership Team Member, Kontaktihenkilö
Tomilla on suomalaiset sukujuuret, mutta hän on asunut suuriman osan elämästään Australiassa. Hän teki DTS:n Brisbanessa vuonna 2000, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa Australiassa, sekä monilla lähetysmatkoilla mm. Intiassa ja Venäjällä. Tom on intohimoinen auttamaan ihmisiä, että he voisivat löytää Jumalan tarkoituksen elämäänsä ja elää sitä todeksi päivittäin. Vaimonsa Emman kanssa heillä on neljä lasta. Tom nauttii legoilla leikkimisestä lastensa kanssa, sekä hyvän kirjan lukemisesta.

Susanna Kivistö
Susanna KivistöHenkilökunta
Susanna teki DTS:n Ranskassa, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa siellä pari vuotta. Nyt hän on kokenut Jumalan kutsun Suomeen ja hänellä on sydämellä opetuslapseutta ihmisiä ja nähdä heidät kasvava omassa identiteetissä.

Erika Vilander
Erika VilanderHenkilökunta
Erika valmistui Helsingin Dts:stä vuonna 2019. Hänen sydämellään palaa nähdä ihmisten kiinnostuvan lisää rukouksesta, sekä nähdä Jumalan Valtakunnan tulevan vieläkin todellisemmaksi ihmisten päivittäisessä elämässä. Vapaa-ajallaan Erika tykkää lukea, viettää aikaa Jumalan kanssa, sekä nähdä kavereita. Yksi hänen hassuista tulevaisuuden unelmistaan on elää yhteisössä maalla.

Rosa Kotivuori
Rosa KotivuoriHenkilökunta
Rosa valmistui Helsingin Dts:stä vuonna 2019. Hänen sydämellään palaa rakentaa yhteisöä ihmisistä ketkä haluavat nähdä Jumalan Valtakunnan tulevan todelliseksi yhteiskunnassa ja arjen elämässä. Vapaa-ajallaan Rosa tykkää vaeltaa metsässä, viettää aikaa Jumalan kanssa, ja hostaa kavereita.
Sara Tonteri
Sara TonteriHenkilökunta
Sara on kasvanut maaseudulla ja teki DTS:n Helsingissä vuonna 2017. Hänen sydämellään palaa rohkaista ihmisiä käyttämään omia lahjojaan, sekä löytämään paikkansa Jumalan suuressa suunnitelmassa. Hän rakastaa nähdä Jumalan toimivan radikaalilla tavalla Suomesta maailman ääriin saakka. Vapaa-ajallaan hän nauttii viettää aikaansa piirtäen, laulaen ja ollen luonnossa.

Elise Pirkola
Elise PirkolaHenkilökunta
Iida Mursula
Iida MursulaHenkilökunta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Email helsinki@ywam.fi

Kontaktihenkilö: Tom Pesonen
Puhelin: +358452317756

Euroopan Unionin ulkopuolelta tultaessa sinulle riittää 90 päivän turistiviisumi. Se on ilmainen EU:n kansalaisille, mutta voi maksaa tietyn summan EU:n ulkopuolelta tuleville. Asiaan vaikuttavat kotimaasi viisumilait.

Henkilökuntamme rukoilee Jumalan johdatusta ja ilmoitamme kohdemaan/maat koulun alkupuolella. Aiempia aktiokohteita ovat olleet esimerkiksi Kreikka, Brasilia ja Filippiinit. Jokainen koulu on ainutlaatuinen ja odotamme innolla mihin Jumala on viemässä meitä!

Me olemme innoissamme jos saamme sinut mukaan kanssamme levittämään Jumalan valtakuntaa Helsingistä maailman ääriin! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tätä kautta lähetämme sinulle hakulomakkeen, jolla voit hakea mukaan yhteisöömme! Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: helsinki@ywam.fi

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi