YWAM HELSINKI

Keitä me olemme?

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Lahjoitustiedot

Tilinumero: FI02 1544 3000 1931 98
Viite: 1070

Luvan saaja: YWAM Helsinki Ry
Rahankeräysluvan tunnus: RA-2021-157
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika: 12.02.2021 alkaen
Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Koulut & Palvelutyö Muodot

?Pienryhmän kesto: 3kk  ? Aloitus ajankohta: Elokuu viikko 34 ?Paikka: Tiistaina Helsinki (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin) Torstaina YWAM Helsinki, Apollonkatu 5B 37 Helsinki TAI ZOOM

Osallistumisen hinta: 20 € kurssimateriaalimaksu (kerrothan jos maksu olisi este osallistumiselle!)

Olemme hengellisiä ihmisiä keskellä sekä näkyvää että näkymätöntä hengellistä maailmaa. Olemme taivaan kansalaisia ja edustamme Taivaan Valtakuntaa maanpäällä. Meidät on vapautettu valoksi pimeään maailmaan. Olemme niin rakastettuja, ettei pelolla ole tarkoitus olla paikkaa elämässämme. Jumalan antama ilo on voimamme. Meidät on kutsuttu parantamaan sairaat, herättämään kuolleet, puhdistamaan spitaaliset, ajamaan ulos pahat henget ja olemaan sovituksen viranhaltijoita koko luomakunnassa. Meidät on kutsuttu rakastamaan Jumalaa koko sydämestämme, sielustamme, mielestämme ja koko voimallamme ja lähimmäistämme –myös vihollisiamme– niin kuin itseämme.

Miltä tämä voisi todellisuudessa näyttää? Ehkä meillä on siitä joku ajatus, mutta usein todellisuus tuntuu siltä, kuin olisimme esikoululaisia opiskelemassa lukion pitkää matematiikkaa. Tuntuu, kuin hyppäisimme elämämme ensimmäistä sukellushyppyä aloittaen suoraan Olympialaisista: parhaalla yrittämiselläkin päätyisin todennäköisesti mahalleen veteen. ”En ole tarpeeksi”, ja ”pitäisi tehdä enemmän” ovat kaksi suorituskeskeisen kristillisyyden ajatusmallia, joiden varjossa olemme menettäneet tärkeimmän: suhde Jumalan kanssa. Usein uskomme jo valmiiksi olevamme epäonnistujia. Olemme siis vaihtaneet vapauden erilaisiin pako- ja selvitytymismekanismeihin.

Toisissa seurakunnissa painotetaan enemmän Pyhän Hengen toimintaa ja voimaa, toisissa taas enemmän Raamatun oppia ja tuntemista. Tässä pienryhmässä haluamme oppia molempia, sillä tarvitsemme sekä Jumalan sanan totuutta, joka vapauttaa että käytännön kokemusta siitä, kuinka Pyhä Henki on läsnä arjessa. Jos elämämme näyttää aivan erilaiselta kuin Jeesuksen, eikä meillä ole iloa, vapautta, toivoa ja rakkautta elämässämme, meiltä selvästi puuttuu jotakin. Jeesus tuli tuomaan muutosta, mutta jos emme me itse eikä kukaan ympärillämme ole kokenut tuota Jeesuksen muuttavaa voimaa, olemme vähän niin kuin hieno Ferrari lukittuna autotalliin. Ehkä ajamme varovasti ulos aina sunnuntai aamuisin, mutta elämän täyteydestä jää puuttumaan paljon.

Soul Story -kurssi on kutsu kasvuun Jumalan kanssa. Käyttäen Raamattua perimmäisenä lähteenä aloitamme siitä perusasiasta, kuka Jumala todella on. Tutkimme, mikä on se hengellinen maailma, jossa elämme, ja mikä on meidän paikkamme ja asemamme siinä Jumalan rakkaina poikina ja tyttärinä. Harjoittelemme kuuntelevaa rukousta, sitä, kuinka kuulla Jumalan ääntä. Tutkimme, mikä on identiteettimme Jumalan lapsena ja kuinka tunnistaa ja käsitellä niitä haavoja ja linnoituksia, jotka estävät meitä elämästä tuon identiteetin täyteydessä. Opimme työkaluja, joilla Jeesus vapauttaa. Kolmen kuukauden jälkeen kurssia on mahdollista jatkaa, jolloin aiheina ovat mm. ylistys, uskonnollisuus, Pyhän Hengen lahjat, Taivasten valtakunta ja taistelurukous. Meillä on sielu, henki ja ruumis. Kuinka antaa hengen johtaa sielua ja ruumistamme Pyhän Hengen johdolla?

Tämä ei ole kurssi, jossa yritämme itse auttaa itseämme. Soul Story on kutsu opetella näkemään asioita Jeesuksen tavoin ja antaa Jeesuksen tehdä sitä, mitä vain Hän voi tehdä. Vapauttava muutos on Kuninkaamme erikoisosaamista, ja kutsu on avoin kaikille, jotka sitä haluavat. Se kuitenkin tarkoittaa työskentelyä kivun, pelkojen, valheiden ja hylkäämisen kokemusten kanssa, jotka ovat tuoneet tuhoa omaan ja perheemme elämään ehkä jo sukupolvien ajan. Kun opimme uutta, on kyse harjoittelusta. Pyhä Henki on paras valmentaja ja opas matkalla. Onhan hän Totuuden Henki.

Kurssi antaa kattavan perustan elämäntäyteiseen Jumalasuhteeseen, mutta se on samalla monin tavoin ponnahduslauta, jolta jatkaa matkaa Jumalan kanssa. Kurssin jälkeen sinulla on työkaluja, joiden avulla elää todellisessa identiteetissäsi, Jeesuksen antamassa auktoriteetissa ja Jumalan työtoverina tuoden rakkauden muuttavaa voimaa maailmaan omalla paikallasi!

Ehkä sinusta tuntuu, että olet jumissa arjessasi. Hyvä uutinen on se, että Jeesus tuli, Pyhä Henki on täällä ja Jumala sekä kykenee että haluaa auttaa sinua elämään siinä unikissa tarkoituksessa, johon hän juuri sinut loi. Seikkailu odottaa! Tule mukaan, ja tuo kaverisikin!

Tämä opiskelumateriaali on syntynyt Kalen Leen innosta ja sydämeltä. Hän rakastaa Raamattua ja sitä, kuinka Jumala puhuu. Hän on vakuuttunut näkymättömän maailman ymmärtämisen tärkeydestä. Yhdysvaltojen luoteisosassa syntynyt Kalen on ollut suuressa seikkailussa Jumalan kanssa eripuolilla maailmaa viimeiset 15 vuotta. Hänen kutsumuksensa on auttaa ihmisiä ottamaan vastaan Jeesuksen lunastustyön kokonaivaltaisuus sekä opetuslapseuttaa, juhlia ja rohkaista ihmisiä elämään merkityksellistä ja vaikuttavaa elämää siinä, keneksi Jumala on heidät kutsunut ja luonut.

TULE MUKAAN!

Kontaktihenkilö: Rosa Kotivuori

(DTS Helsingissä taulla vuonna 2023 saakka)

MITÄ

DTS eli opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla.
10 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessään. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAM:ssä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentorointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Viimeisellä viikolle tehdään yhteenveto siitä kaikesta mitä olemme oppineet ja miten voimme jatkossa laittaa sitä käytäntöön.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

MISSÄ JA MILLOIN

DTS Helsingissä taulla vuonna 2023 saakka  

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT

Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.

Luentojakso 2300 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan matkat ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan elokuun loppuun mennessä.

Ulkomaanaktio 2000-2500 € (kohdemaasta riippuen) sisältää lentoliput, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä, vakuutukset tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa, eli noin 5000 € yhteensä.

HAE NYT!

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi 

Learn more
0
Monessako maassa olemme käyneet tiiminä?
0
Kuinka monta staffia meillä on?
0
Kuinka montaa kansakuntaa edustamme?

Tutustu meihin

Niki Manninen
Niki ManninenLeadership Team Member
Niki on syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä. Hän on tehnyt DTS:n vuonna 2013 ja työskennellyt YWAM Helsingissä vuodesta 2015 lähtien. Niki pelastui radikaalisti vuonna 2011 ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Hän rakastaa työskennellä yhdessä vaimonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.

Tom Pesonen
Tom PesonenLeadership Team Member, Kontaktihenkilö
Tomilla on suomalaiset sukujuuret, mutta hän on asunut suuriman osan elämästään Australiassa. Hän teki DTS:n Brisbanessa vuonna 2000, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa Australiassa, sekä monilla lähetysmatkoilla mm. Intiassa ja Venäjällä. Tom on intohimoinen auttamaan ihmisiä, että he voisivat löytää Jumalan tarkoituksen elämäänsä ja elää sitä todeksi päivittäin. Vaimonsa Emman kanssa heillä on neljä lasta. Tom nauttii legoilla leikkimisestä lastensa kanssa, sekä hyvän kirjan lukemisesta.

Susanna Kivistö
Susanna KivistöHenkilökunta
Susanna teki DTS:n Ranskassa, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa siellä pari vuotta. Nyt hän on kokenut Jumalan kutsun Suomeen ja hänellä on sydämellä opetuslapseutta ihmisiä ja nähdä heidät kasvava omassa identiteetissä.

Elise Pirkola
Elise PirkolaHenkilökunta
Iida Mursula
Iida MursulaHenkilökunta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Email helsinki@ywam.fi

Kontaktihenkilö: Tom Pesonen
Puhelin: +358452317756

Euroopan Unionin ulkopuolelta tultaessa sinulle riittää 90 päivän turistiviisumi. Se on ilmainen EU:n kansalaisille, mutta voi maksaa tietyn summan EU:n ulkopuolelta tuleville. Asiaan vaikuttavat kotimaasi viisumilait.

Henkilökuntamme rukoilee Jumalan johdatusta ja ilmoitamme kohdemaan/maat koulun alkupuolella. Aiempia aktiokohteita ovat olleet esimerkiksi Kreikka, Brasilia ja Filippiinit. Jokainen koulu on ainutlaatuinen ja odotamme innolla mihin Jumala on viemässä meitä!

Me olemme innoissamme jos saamme sinut mukaan kanssamme levittämään Jumalan valtakuntaa Helsingistä maailman ääriin! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tätä kautta lähetämme sinulle hakulomakkeen, jolla voit hakea mukaan yhteisöömme! Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: helsinki@ywam.fi

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi