YWAM HELSINKI

Keitä me olemme?

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Lahjoitustiedot

Tilinumero: FI02 1544 3000 1931 98
Viite: 1070

Luvan saaja: YWAM Helsinki Ry
Rahankeräysluvan tunnus: RA-2021-157
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Toimeenpanoaika: 12.02.2021 alkaen
Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Koulut & Palvelutyö Muodot

0
Monessako maassa olemme käyneet tiiminä?
0
Kuinka monta staffia meillä on?
0
Kuinka montaa kansakuntaa edustamme?

Tutustu meihin

Niki Manninen
Niki ManninenHenkilökunta
Niki on syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä. Hän on tehnyt DTS:n vuonna 2013 ja työskennellyt YWAM Helsingissä vuodesta 2015 lähtien. Niki pelastui radikaalisti vuonna 2011 ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Hän rakastaa työskennellä yhdessä vaimonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.

Tom Pesonen
Tom PesonenLeadership Team Member, Kontaktihenkilö
Tomilla on suomalaiset sukujuuret, mutta hän on asunut suuriman osan elämästään Australiassa. Hän teki DTS:n Brisbanessa vuonna 2000, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa Australiassa, sekä monilla lähetysmatkoilla mm. Intiassa ja Venäjällä. Tom on intohimoinen auttamaan ihmisiä, että he voisivat löytää Jumalan tarkoituksen elämäänsä ja elää sitä todeksi päivittäin. Vaimonsa Emman kanssa heillä on neljä lasta. Tom nauttii legoilla leikkimisestä lastensa kanssa, sekä hyvän kirjan lukemisesta.

Susanna Kivistö
Susanna KivistöHenkilökunta
Susanna teki DTS:n Ranskassa, jonka jälkeen hänellä oli mahdollisuus palvella Jumalaa siellä pari vuotta. Nyt hän on kokenut Jumalan kutsun Suomeen ja hänellä on sydämellä opetuslapseutta ihmisiä ja nähdä heidät kasvava omassa identiteetissä.

Elise Pirkola
Elise PirkolaHenkilökunta
Iida Mursula
Iida MursulaHenkilökunta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Kontaktihenkilö: Tom Pesonen
Puhelin: +358452317756

Euroopan Unionin ulkopuolelta tultaessa sinulle riittää 90 päivän turistiviisumi. Se on ilmainen EU:n kansalaisille, mutta voi maksaa tietyn summan EU:n ulkopuolelta tuleville. Asiaan vaikuttavat kotimaasi viisumilait.

Henkilökuntamme rukoilee Jumalan johdatusta ja ilmoitamme kohdemaan/maat koulun alkupuolella. Aiempia aktiokohteita ovat olleet esimerkiksi Kreikka, Brasilia ja Filippiinit. Jokainen koulu on ainutlaatuinen ja odotamme innolla mihin Jumala on viemässä meitä!

Me olemme innoissamme jos saamme sinut mukaan kanssamme levittämään Jumalan valtakuntaa Helsingistä maailman ääriin! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tätä kautta lähetämme sinulle hakulomakkeen, jolla voit hakea mukaan yhteisöömme! Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: helsinki@ywam.fi

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi