SEEK 2020 – haku on avattu

Vietä kesä 2020 mahtavassa porukassa, syvennä suhdettasi Jumalaan, anna hänen muuttaa sydämesi ja lähde muuttamaan maailmaa meidän kanssamme! SEEK 2020 vie sinut entistä suurempaan seikkailuun yhdessä Jumalan ja toisten kanssa.

SEEK GOD – LET HIM CHANGE YOUR HEART – CHANGE THE WORLD

SEEK 2020: Hae nyt

Milloin?

Luentojakso: 6.-17.7.2020   Tampere Teopolis

Aktiojakso: 18.-26.7.2020  (Suomi tai ulkomaa)

Hinnat:

HINNAT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

SEEK

SEEK UNELMA: Unelmoidaan siitä, että nuoret saisi jo nuorena löytää todellisen identiteettinsä Jumalasta ja paikan Jumalan valtakunnasta. Että jo nuorena saisi omistaa sen paikan mihin Jumala on kutsunut ja elää täyttä elämää. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Sun rinnalla kuljetaan, sun kanssa unelmoidaan ja otetaan rohkeita askelia.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finlandin järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 14-19 vuotta). Tässä kuukauden mittaisessa opetuslapseuskoulussa pääset syventämään suhdettasi Jumalaan, oppimaan enemmän Hänestä ja siitä, mitä Hän ajattelee lapsistaan. Ja mitä Hän on luonut sinun varallesi ja pääset elämään sitä todeksi. Koulun aikana etsitään, opitaan ja löydetään kuka Jumala on ja miten Hän vaikuttaa meidän elämässä. SEEK koostuu luentojaksosta ja aktiosta.

——————–

SEEK LUENTOJAKSO: koostuu opetuksista,opettamassa ovat eri opettajat sekä tiimiläiset. Opetusaiheina mm:

  • Raamattu
  • Jumalan luonne
  • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
  • Identiteetti
  • Ihmissuhteet
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Kutsumus – tulevaisuus

Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä one on one:si kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

Oli ihanaa tutustua rauhassa Jumalaan ja toisiimme, turvallisessa ympäristössä. Sai myös käsitellä niitä kipuja turvallisten ihmisten kanssa. Raamattukoulu antoi miulle tosi hyvän pohjan alkaa tutustua Jumalaan juurikin henkilökohtaisesti – kesä 2018

SEEK AKTIO, toteutetaan joko ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

Jumala on toiminut ja vaikuttanut maailmassa läpi historian. se näkyy yksilöiden ja yhteisöjen kautta, jotka ovat etsineet, olleet rohkeita ja kuuliaisia Jumalan tahdolle, jonka kautta Jumala on siunannut ja päässyt vaikuttamaan rakkaudellaan ihmisten sydämiin ja kokonaisiin kansakuntiin.

Aktiossa opettelemme olemaan Jumalan käytössä ja miten voimme rakastaa ja palvella niitä jotka tarvitsevat elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Aktion aikana pääset eri tavoin levittämään rakkautta ja elämään todeksi sitä mitä Jumala kutsuu sua elämää.

Lisäksi luvassa on uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! SEEK tarjoaa hyvän paikan ottaa niitä rohkeita askelia.

Tää on tähän mennessä yksii mun rohkeimpii tekoja ja tunnen, että musta myös tuli niin paljon rohkeempi koulun aikana aikana. – kesä 2018

Jumala näytti mulle kuka oon, mitä varten Jumala loi mut ja mikä mun tehtävä ja kutsumus on. Sain oppia kaikilta staffeilta ja kontakteilta paljon uutta ja kuulla uusia asioita Jumalasta. Oon itestäni varmempi kun ikinä aikasemmin. – kesä 2018

SEEK arvot

GOD

YOU

RELATIONSHIP

COURAGE

GROWTH

JOY

LOVING A NEIGHBOUR

OTA YHTEYTTÄ

Kosti Kyläinpää – 045 1266570

Riina Nordström – 044 9712542

seek@ywam.fi

KALENTERI

Tapahtumaa ei löytynyt

SEEK staff

Riina Nordström
Riina NordströmSCHOOL LEADER
Heippa oon Riina, nauravainen, elämäniloinen ja unemoija niin pienissä kuin isoissa asioissa.
Ihmissuhteet, oikeudenmukaisuus ja sydänten muutoksen näkeminen ovat asioita mille mun sydän sykkii. Rakastan hitaita aamuja ja syvällisiä keskusteluja. Pitkiä juoksulenkkejä ja lukemista, uuden oppimista. Auringonlaskuja ja Jumalaa. Rakastan myös SEEK:ä koska rakastan nähä kun ihmiset löytää Jumalaa enemmän, kun Jumala muuttaa ja uudistaa. Tätä matkaa on parasta olla kulkemassa mukana.
Kosti Kyläinpää
Kosti KyläinpääSCHOOL LEADER
Moikka, mä oon Kosti. Nautin unelmien toteuttamisesta ja haasteiden vastaanottamisesta. mielettömän upeasta maailmasta, joka muuttuu parempaan suuntaan yksi ihminen kerrallaan. Sekä rutiineista ja sponttaaniuudesta oikeassa suhteessa joka tuo elmämään tasapainoa.
Haluan haastaa muita epämukavuusalueelle, jossa kasvu tapahtuu. Myös mahdollisuuksien luominen ja niissä auttaminen on tärkeää mulle. tärkeitä asioita elämässäni ovat:
usko, läheisyys ja seikkailut.

SEEK:issä pääsen toteuttamaan kaikkea edellä mainitsemaani, siksi olen siinä mukana.
Nähdään kesällä!

Saija Paavilainen
Saija PaavilainenSTAFF

Moikka, oon Saija. Rakastan juoda teetä, rakastan syksyä ja sen kaikkia värejä luonnossa ja rakastan hyviä syvällisiä keskusteluja ihmisten kanssa. Oon luonteeltani introvertti mutta tykkään viettää aikaa ihmisten kanssa ja eniten tykkään heittää läppää ja tehä extremejä juttuja. Oon empaattinen ihminen ja mun sydämellä on kuunnella, rohkaista ja auttaa apua tarvitsevia. On upeeta nähdä kun ihmiset alkavat uudestaan unelmoimaan ja ottamaan askeleita unelmiaan kohti. Oon mukana seek issä koska haluun taas kerran yllättyä ja nähdä miten suuri Jumala on ja mitä Jumalalla on meille varattuna. Tulee olee huippu kesä!

Niilo Ahola
Niilo AholaSTAFF

 Hei! Olen Niilo, 18-vuotias turkulainen, joka nauttii uusista kokemuksista, ihmisten seurasta, ja asioiden kyseenalaistamisesta. Oon optimistinen, haaveileva ja impulsiivinen persoona, joka rakastaa nähä kun muut syttyy Jumalalle. Mä haluan auttaa muita löytämään omia lahjojaan, ja näkemään miten paljon potentiaalia Isä on heihin asettanut. SEEK:ssä mulla on tavoitteena tutustua uusiin ihmisiin, olla heille tukena ja haastaa myös itseäni. On ollut yks mun kevään kohokohdista päästä osaksi tätä tiimiä.

Nelli Lahtela
Nelli LahtelaSTAFF

Moromoroo! Mä oon Nelli! Tykkään nauraa ja heittää läppää, joten huumori on iso osa mun elämää. Jotkut sanois mun läpän olevan huonoo, mutta mä sanon sen siks olevan just hyvää! Ylistys on mun sydämellä ja nautin johtaa ihmisiä vapaaseen ylistykseen kohtaamaan Jumalaa. Mä nautin myös haastavien asioiden pohtimisesta ja omien mielipiteiden haastamisesta Jumalan mielipiteiden mukasiks. Pienten askeleiden ottaminen eteenpäin elämässä pääsemikseks on mun teema tällä hetkellä. Se innostaa, haastaa ja kasvattaa mua. En malta oottaa, että SEEK alkaa ja, että päästään kaikki yhessä kohtaa Jumalaa ja näkee mitä kaikkee Jumala tulee tekee näitten kolmen viikon aikana. It’s gonna be great!!

Benjamin Nousiainen
Benjamin NousiainenSTAFF

Mmoi! Meitsi on Benjamin aka b_oikea aka Nappi. Syön paljon, sporttaan mitä vaan ja haastan
kisailemaan jos olen voittanut jo. Olen myös nöyrä. Tykkään ajatella asioita syvemmälle sen
verran, että voin todeta asioiden olevan pois käsistäni niin paljon että voin vaa chillaa.
Oon kokenu miten uskomattomia asioita Jumala voi tehdä vain hetkessä, niin odotan mielen-
kiinnolla mitä 3 viikkoa SEEK:ssä voi saada aikaan. ”Couldn´t miss this for nothing yo”

Adelina Törnqvist
Adelina TörnqvistSTAFF

Heippa, oon Adelina! Rakastan kävelemistä luonnossa, musiikkia, pianonsoittoa, viettää aikaa hyvässä seurassa, seikkailla ja yleisesti ottaen nauttia elämästä. Yksi asia, josta nautin paljon – hyvän musiikin lisäksi- on hyvä ruoka ja ruokaseura. Yksi syy, miksi olen Seek:ssä on, että koin Jumalan kutsuvan minua uuteen haasteeseen sekä seikkailuun Hänen kanssa. Haluan myös olla mukana tässä, koska uskon, että kun me pyhitämme aikaa Jumalalle ja Häneen syvempään tuntemiseen, ihmeellisiä asioita tapahtuu ja asiat ikään kuin loksahtavat paikalle. Tätä odotankin, uusia ihmisiä ja kohtaamisia, jossa me kaikki yhdessä saamme syventyä yhä enemmän Jumalaan ja Hänen hyviin suunnitelmiin meidän jokaisen kohdalle. Sydämeni palaa sille, että jokainen saisi kokea olevansa arvokas ja osa yhteisöä. Uskon, että Jumalalla on hienoja suunnitelmia meille kaikille. Toivottavasti nähdään ensi kesänä SEEK:n merkeissä!

Kari Kyläinpää
Kari KyläinpääSTAFF

Moro nimi on Kari – Oon rauhallinen, semi liikuntahullu jäbä. En oo vielä varma mitä kesä tuo tullessaan, mutta SEEK on jotain sellasta mihin Jumala mua kutsuu kovalla äänellä. Joten haluun olla mukana rakentamassa sulle, mulle ja meille kaikille eeppiset kolmee viikkoo! Must on mahtavaa saada tutustuu ihmisiin paremmin leiri ympäristössä ja luoda välittävää ilmapiiriä. Sytyn ku nään ihmisten oppivan ittestään ja uskosta.

Mirjam Hokkanen
Mirjam HokkanenSTAFF

Hello! Oon Mimmi (Mirjam) ja oon 18 vuotta. Harrastan piirtämistä, lumilautailua ja tavoitteenani on opetella soittamaan kitaraa ja lukemaan kirjoja. Oon tosi sopeutuvainen ihminen ja spontaanit reissut on mun lempijuttuja. Tykkään mennä ja tehä paljon asioita, nähä ja oppii uusia asioita. Tykkään myös tutustua uusiin ihmisiin ja kuuntelen mielelläni, jos sulla on jotain sydämelläsi. Koen, että SEEK on mun paikka tänä kesänä ja haluun antaa mun oman panokseni sille. Oon super innoissani tulevasta kesästä ja odotan innolla miten Jumala tulee vaikuttamaan siellä.

Aram Sanjary
Aram SanjarySTAFF

Hello my name is Aram. I’m from Middle East! I like drinking coffee and having quality time with friends and enjoying time with family of God. I love to see when youth grow spiritually and when they see bigger pictures what God has called them to do, having a deeper relationship with God and they are able to walk in freedom, I really believe that’s something what God wants to do it in SEEK, I would love to have you be a part of it.
And I’m super excited what God wants to do in SEEK, He is really faithful to me and to you.