SEEK 2020 – haku on avattu

Vietä kesä 2020 mahtavassa porukassa, syvennä suhdettasi Jumalaan, anna hänen muuttaa sydämesi ja lähde muuttamaan maailmaa meidän kanssamme! SEEK 2020 vie sinut entistä suurempaan seikkailuun yhdessä Jumalan ja toisten kanssa.

SEEK GOD – LET HIM CHANGE YOUR HEART – CHANGE THE WORLD

SEEK 2020: Hae nyt

Milloin?

Luentojakso: 6.-17.7.2020   Tampere Teopolis

Aktiojakso: 18.-26.7.2020  (Suomi tai Costa Rica)

Hinnat:

HINNAT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

SEEK

SEEK UNELMA: Unelmoidaan siitä, että nuoret saisi jo nuorena löytää todellisen identiteettinsä Jumalasta ja paikan Jumalan valtakunnasta. Että jo nuorena saisi omistaa sen paikan mihin Jumala on kutsunut ja elää täyttä elämää. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Sun rinnalla kuljetaan, sun kanssa unelmoidaan ja otetaan rohkeita askelia.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finlandin järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 15-19 vuotta). Tässä kuukauden mittaisessa opetuslapseuskoulussa pääset syventämään suhdettasi Jumalaan, oppimaan enemmän Hänestä ja siitä, mitä Hän ajattelee lapsistaan. Ja mitä Hän on luonut sinun varallesi ja pääset elämään sitä todeksi. Koulun aikana etsitään, opitaan ja löydetään kuka Jumala on ja miten Hän vaikuttaa meidän elämässä. SEEK koostuu luentojaksosta ja aktiosta.

——————–

SEEK LUENTOJAKSO: koostuu opetuksista,opettamassa ovat eri opettajat sekä tiimiläiset. Opetusaiheina mm:

  • Raamattu
  • Jumalan luonne
  • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
  • Identiteetti
  • Ihmissuhteet
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Kutsumus – tulevaisuus

Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä one on one:si kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

Oli ihanaa tutustua rauhassa Jumalaan ja toisiimme, turvallisessa ympäristössä. Sai myös käsitellä niitä kipuja turvallisten ihmisten kanssa. Raamattukoulu antoi miulle tosi hyvän pohjan alkaa tutustua Jumalaan juurikin henkilökohtaisesti – kesä 2018

SEEK AKTIO, toteutetaan joko ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

Jumala on toiminut ja vaikuttanut maailmassa läpi historian. se näkyy yksilöiden ja yhteisöjen kautta, jotka ovat etsineet, olleet rohkeita ja kuuliaisia Jumalan tahdolle, jonka kautta Jumala on siunannut ja päässyt vaikuttamaan rakkaudellaan ihmisten sydämiin ja kokonaisiin kansakuntiin.

Aktiossa opettelemme olemaan Jumalan käytössä ja miten voimme rakastaa ja palvella niitä jotka tarvitsevat elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Aktion aikana pääset eri tavoin levittämään rakkautta ja elämään todeksi sitä mitä Jumala kutsuu sua elämää.

Lisäksi luvassa on uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! SEEK tarjoaa hyvän paikan ottaa niitä rohkeita askelia.

Tää on tähän mennessä yksii mun rohkeimpii tekoja ja tunnen, että musta myös tuli niin paljon rohkeempi koulun aikana aikana. – kesä 2018

Jumala näytti mulle kuka oon, mitä varten Jumala loi mut ja mikä mun tehtävä ja kutsumus on. Sain oppia kaikilta staffeilta ja kontakteilta paljon uutta ja kuulla uusia asioita Jumalasta. Oon itestäni varmempi kun ikinä aikasemmin. – kesä 2018

SEEK arvot

GOD

YOU

RELATIONSHIP

COURAGE

GROWTH

JOY

LOVING A NEIGHBOUR

OTA YHTEYTTÄ

Kosti Kyläinpää – 045 1266570

Riina Nordström – 044 9712542

seek@ywam.fi

KALENTERI

Tapahtumaa ei löytynyt

SEEK staff

Riina Nordström
Riina NordströmSCHOOL LEADER
Heippa oon Riina, nauravainen, elämäniloinen ja unemoija niin pienissä kuin isoissa asioissa.
Ihmissuhteet, oikeudenmukaisuus ja sydänten muutoksen näkeminen ovat asioita mille mun sydän sykkii. Rakastan hitaita aamuja ja syvällisiä keskusteluja. Pitkiä juoksulenkkejä ja lukemista, uuden oppimista. Auringonlaskuja ja Jumalaa. Rakastan myös SEEK:ä koska rakastan nähä kun ihmiset löytää Jumalaa enemmän, kun Jumala muuttaa ja uudistaa. Tätä matkaa on parasta olla kulkemassa mukana.
Kosti Kyläinpää
Kosti KyläinpääSCHOOL LEADER
Moikka, mä oon Kosti. Nautin unelmien toteuttamisesta ja haasteiden vastaanottamisesta. mielettömän upeasta maailmasta, joka muuttuu parempaan suuntaan yksi ihminen kerrallaan. Sekä rutiineista ja sponttaaniuudesta oikeassa suhteessa joka tuo elmämään tasapainoa.
Haluan haastaa muita epämukavuusalueelle, jossa kasvu tapahtuu. Myös mahdollisuuksien luominen ja niissä auttaminen on tärkeää mulle. tärkeitä asioita elämässäni ovat:
usko, läheisyys ja seikkailut.

SEEK:issä pääsen toteuttamaan kaikkea edellä mainitsemaani, siksi olen siinä mukana.
Nähdään kesällä!