”ETSI ENSIN HÄNEN VALTAKUNTAANSA”

Vietä kesä 2024 mahtavassa porukassa, syvennä suhdettasi Jumalaan, anna hänen muuttaa sydämesi ja lähde muuttamaan maailmaa meidän kanssamme!

SEEK vie sinut entistä suurempaan seikkailuun yhdessä Jumalan ja toisten kanssa.

SEEK UNELMA: Unelmoimme siitä, että nuoret saisivat ymmärtää todellisen identiteettinsä Jeesuksessa, elää täyttä elämää ja löytää oman paikkansa Jumalan valtakunnassa. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Me kuljemme rinnallasi, unelmoiden ja ottaen rohkeita askelia yhdessä.

SEEK on opetuslapseuskoulu nuorille ja se koostuu opetusjaksosta ja aktiosta. Koulun aikana pääset syventämään suhdettasi Jumalaan; etsiä, oppia ja löytää sitä, kuka Jumala on, ja miten Hän vaikuttaa elämissämme. Tulet oppimaan myös kutsumuksestasi, ja saat työkaluja siihen, miten voit elää sitä todeksi omassa arjessasi.

MILLOIN: 5 – 19.6.2024

MISSÄ: TEOPOLIS, TAMPERE

HINTA: 450 € (haku 15.4 mennessä) ja 500€ (haku 15.4 jälkeen)

JÄRJESTÄJÄ : YWAM Finland

 

OTA YHTEYTTÄ:

Riina Kujala – 0449712542 (whatsapp- viesti)

Kosti Kyläinpää – 045 1266570

Nelli Nousiainen – 045 3177793

ILMOTTAUTUMINEN AUKI! (Paikkoja rajattu määrä)

SEEK – opetuslapseuttava leiri 15-18 vuotiaille nuorille.

Parin viikon mittainen aika koostuu opetusjaksosta sekä aktiomatkasta.
– Opetusjakson aikana kuulet opetuksia joiden tavoite on rohkaista ja vahvistaa sinun uskoa Jumalaan, sekä varustaa sinua siihen, miten elää Jumalan valtakuntaa todeksi siellä missä juuri nyt olet.
– Aktiomatkan aikana saat lähteä seikkailulle yhdessä Jumalan ja ystävien kanssa. Aktion aikana saat kasvaa rohkeudessa, palvelemisessa sekä vahvistua siinä mihin Jumala on sinut kutsunut.

OPETUSJAKSO PITÄÄ SISÄLLÄÄN:
– Jumalan kohtaamista yksin sekä yhdessä.
– Oppitunteja (mm. Seuraavista aiheista: Jumalan luonne, ihmissuhteet, kutsumus, Raamattu)
– Pienryhmät, joissa saat jakaa omia ajatuksia yhdessä toisten kanssa.
– Mentorointi
– Hauskanpitoa
– Iltaohjelma

”Oli ihanaa tutustua rauhassa Jumalaan ja toisiimme, turvallisessa ympäristössä. Sai myös käsitellä niitä kipuja turvallisten ihmisten kanssa. Raamattukoulu antoi miulle tosi hyvän pohjan alkaa tutustua Jumalaan juurikin henkilökohtaisesti” -oppilas

SEEK AKTIO, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa, opettelemaan olemaan Jumalan käytössä, rakastaen ja palvellen niitä jotka tarvitsevat elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Kaikki tämä toteutetaan yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

”Tää on tähän mennessä yksii mun rohkeimpii tekoja ja tunnen, että musta myös tuli niin paljon rohkeempi koulun aikana aikana.” – oppilas

”Jumala näytti mulle kuka oon, mitä varten Jumala loi mut ja mikä mun tehtävä ja kutsumus on. Sain oppia kaikilta staffeilta ja kontakteilta paljon uutta ja kuulla uusia asioita Jumalasta. Oon itestäni varmempi kun ikinä aikasemmin.” – oppilas