YWAM Ruurikkala

YWAM Ruurikkala

YWAM Ruurikkalan näky on olla ennen kaikkea paikka Jumalan läsnäololle ja koulutuskeskus Jumalan tuntemiseen ja tunnetuksi tekemiseen Suomessa, Israelissa ja kansoissa.

Näkynämme on olla terve yhteisö, jossa kasvetaan lähemmäksi Jumalaa olemalla läpinäkyviä, rehellisiä ja sitoutuneita kuuliaisuuteen ~ Keskus, jossa palvellaan iloisella ja antautuneella sydämellä, ahkeroiden ja toisille hyvää tehden. Olemme yhteisö, jossa Jumalan sana on ylin auktoriteetti, elämämme perusta ja kasvupohja.

Toimintaamme kuvastaa ajatus ’kolmitahoisesta palvelutyön jakautumisesta’

 1. Rukous- ja ylistyskeskus
 2. Koulutus- ja lähetyskeskus
 3. One New Man / Yksi uusi ihminen (Ef.2:11-22)

Ruurikkala on Jumalan läsnäolon paikka, josta käsin tulemme inspiroitumaan, innovoimaan ja luomaan uutta. Näkymme on kouluttaa uskovia vaikuttamaan kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla omassa kutsussa ja potentiaalissa toimien. Haluamme varustaa ja juurruttaa uskovia Jumalan Sanaan, haastaa hengelliseen kasvuun ja kypsyyteen sekä elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita ja toimintamalleja oman perheen, työn ja yhteiskunnan keskellä. Israel on kutsumme ydintä, joka tulee esille moninaisuudessaan keskuksen elämässä.

Ruurikkalan neljä vuodenaikaa

Tapahtumat

Tapahtumaa ei löytynyt

Koulutus & Ministryt

Miten voit olla mukana?

YWAM Ruurikkala

Evijärvi info

YWAM Ruurikkala sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Evijärven kunnassa. Lähimmät, isommat kaupungit hyvien kulkuyhteyksien päässä ovat Seinäjoki, Kokkola ja Pietarsaari. Lähin juna-asema sijaitsee Kauhavalla. Evijärveltä löytyy tarvittavat peruspalvelut kuten S-Market, Pankki, Apteekki, useampi ruokapaikka, posti, kirjasto, vaateliike, viihde-elektroniikkaliike jne. Harrastusmahdollisuuksia on myös hyvin, niistä mainittakoon uusi, hyvin varustettu kuntosali, sekä lapsille suunnattu upea liikuntaleikkipuisto.

Evijärvellä on paljon metsää, peltoalueita ja useita järviä. Meidän valttimme on puhdas ja kaunis luonto, ja sen ympärille onkin luotu useita liikunta mahdollisuuksia, kuten patikkareittejä, laavuja, pururata, frisbeegolfrata jne. Talvisin voit nauttia hiihtämisestä hyvin hoidetuilla hiihtoladuilla ja luistelusta jäädytetyllä kaukalolla.

Ruurikkala sijaitsee Evijärven rannalla ja järvi tarjoaakin uimisen (ja saunomisen!) lisäksi monia mahdollisuuksia kuten soutamista, sup-lautailua, kalastamista ja kaikenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Talvella voit kokea järvenjäällä hiihtämisen riemun tai pulahtaa kylmään avantoon! Sinulle taas, joka arvostat puhdasta luontoa ja metsiä, Ruurikkalan lähimaastot tarjoavat upean mahdollisuuden päästä liikkumaan luontoon ja poimimaan terveellisiä marjoja, joita nämä metsät ovat pullollaan!

Lapsiperheille

Evijärvellä toimii kunnan päiväkoti sekä useat perhepäivähoitajat ja koululaisille suunnattu iltapäivätoiminta. Paikkakunnalla on hyvä koulutusmahdollisuus esiopetuksesta aina lukioon asti.

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköposti*

  Aihe

  Viesti

  Ruurikkala sijaitsee Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla

  Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi.
  Puh. 044 544 6054.
  Email: ruurikkala@ywam.fi