Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut:

YWAM on siellä missä sinäkin olet!

Olemme levittäytyneet eri puolille Suomea ja pyrimme palvelemaan mahdollisimman laaja-alaisesti toimien erilaisilla lahjoilla ja kutsumuksilla hyvin monipuolisissa olosuhteissa. Tästä löydät eri työmuotojemme yhteistiedot:

ME OLEMME SITOUTUNEET PALVELEMAAN!

Mun sydämellä on nähdä kristityt yli seurakuntarajojen palvelemassa toisiaan Jeesuksen esimerkkiä noudattaen! Kristittyjen yhteys on todellista ja elämää muuttavaa, mutta muutos ei tapahdu kerralla, vaan yksi nöyrä sydän kerrallaan!

Roope Laukkonen, YWAM Ruurikkala

Haluan nähdä, kun Jumala varustaa ja nostaa nuoria valloittamaan tätä ihanaa maatamme Jeesukselle! Mun sydämellä on rakentaa yhteisöjä, joissa nuoret löytää Isän rakkauden ja oppii rakentamaan koko elämänsä sen varaan.

Marjo Loponen, YWAM Kona, Havaiji

Uskon että Jumala on kutsunut minut rukoilemaan yhteyden ja herätyksen puolesta täällä Suomessa. Lisäksi pyrin auttamaan nuoria löytämään identiteettinsä ja kutsumuksensa Kristuksessa.

Mark Erickson, YWAM Koivumäki

Unelmani on nähdä Ilosanoma Jeesuksesta saavuttavan kaikki kansakunnat, tuoden muutoksen jokaiselle yhteiskunnan osa-alueelle Jumalan Sanalla, sekä auttaa saavuttamattomia kansoja löytämään paikkansa kristittyjen yhteydessä.

Alice Lamula, YWAM Lapland

Meidän näkynä on elää tavalla että ihmiset meidän ympärillä tulisivat

NÄKEMÄÄN, TUNTEMAAN & RAKASTAMAAN JEESUSTA.

Amy Manninen, YWAM Helsinki

Haluan palvella lapsia,nuoria ja perheitä, ja auttaa heitä kasvamaan täyteen potenttiaaliinsa Jeesuksen opetuslapsina.

Ilona Saarela, King's Kids Finland

Me olemme sitoutuneet Hänen kansansa kouluttamiseen ja varustamiseen, jotta he voisivat tehdä ja olla kaikkea mitä Jumala on kutsunut heidät tekemään ja olemaan.

Josh Navis, YWAM Ruurikkala

Näkyni on että Jumalan valtakunta tulisi ja Hänen tahtonsa tapahtuisi Venäjällä, erityisesti Baretsin alueella.

Pekka Puurunen, YWAM Lapland