Project Description

“Valmista Herralle Tie!” on nuortenleiri, joka on suunnattu kaikille nuorille ja nuorille aikuisille, joiden sydämessä on kaipuu lähemmäksi Jumalaa, riippumatta kirkkokunnasta, kansasta tai kielestä. Leirin pääpaino on Jumalan profetaalisessa läsnäolossa, ylistyksessä ja rukouksessa, joiden lisäksi vietämme paljon aikaa rentoutuen, toistemme seurasta nauttien ja yhdessä rakentuen. Ohjelma pyritään pitämään mahdollisimman joustavana ja vapaana, jotta Jumala saa toimia meidän jokaisen elämässä haluamallaan tavalla.

Haastamme sinua valmistamaan omassa sydämessäsi tietä Herralle jo ennen leirille saapumistasi. Ole valmis kuuntelemaan mitä Hänellä on sydämellään sinulle henkilökohtaisesti! Haluamme myös profetaalisesti valmistaa tietä Herralle Elian voitelussa, nousta seisomaan kristittyinä yhdessä ja taistella hengessä tämän maailman valtiasta vastaan!

Päivämäärät: 29.12.2017 – 1.1.2018 (alkaa päivällisellä – päättyy iltapäivän kahviin)

Leirille otetaan 60 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu tästä!

Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.12.2017!

Hinta: 60€ sisältäen ruoat, majoituksen (omilla liinavaatteilla) ja ohjelman. Leirimaksu toimii rekisteröinnin vahvistuksena, eli rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostin, jossa kerrotaan maksutiedot.