Maailmaa muuttava Raamattu

Raamatun sanoma on kokonaisvaltainen ja maailmaa muuttava! Se on voimallinen ja ajankohtainen sanoma tämänkin ajan keskellä. Raamattu on opiskelemisen arvoinen kirja, ja siitä voi aina oppia lisää!

Kutsumme sinut osallistumaan School of Inspiration, Innovation & Influence -koulutuskokonaisuuden Raamattu -osion opetukseen kahden viikon ajaksi. Tämä osio on tiivistelmä 6kk mittaisesta Bible School for the Nations -Raamattukoulusta ja se keskittyy Raamatun yhteiskunnallisen sanoman ymmärtämiseen. Näiden viikkojen vierailevana opettajana toimii Michael Young (USA).

Kummallakin viikolla on neljä opetuspäivää, maanantaista torstaihin. Ensimmäisen viikon aihe on ”Vanhan Testamentin toimintamalli” ja toisen viikon aihe on ”Uuden Testamentin toimintaohje”.

Uskomme, että tämä lyhyt koulutus voi auttaa sinua ymmärtämään Raamatun sanomaa aivan uudella tavalla ja samalla näkemään oma roolisi Jumalan lapsena ja palvelijana tämän ajan keskellä. Vanha Testamentti saa aivan uuden merkityksen ja Uusi Testamentti loksahtaa kohdalleen aivan itsestään.

Tule mukaan!

Voit osallistua kolmella tavalla:

1. Läsnäolevana koko ajan
Saavut sunnuntaina 26.11.  ja osallistut Ruurikkalassa tapahtuvaan elämään ja koulutukseen 11 päivän ajan, aina torstaihin 7.12. saakka. Majoitut keskuksella  ja tämän jakson ajan olet yksi meistä, oppilas Jumalan koulussa. Osallistut myös osaltasi keskuksen arkeen ja juhlaan, joten varaudu tekemään työpalveluita ja juhlimaan Suomen itsenäisyyttä 6.12!
Hinta: 250€

2. Läsnäolevana arkipäivien ajan
Osallistut ja majoitut edellä mainitulla tavalla 26.-30.11. ja 3.-7.12., mutta et ole paikalla viikonloppuna. Tässä vaihtoehdossa pääset myös isolta osin osaksi keskuksen arkea ja juhlaa, mutta viikonlopun vietät muissa maisemissa.
Hinta: 200€

3. Vain opetukseen osallistuvana
Tässä vaihtoehdossa asut kotonasi tai jonkun tuttavasi luona niin, että pystyt saapumaan 27.-30.11. ja 4.-7.12. Ruurikkalaan klo 8.30 mennessä. Ohjelma kestää joka päivä 16.00 asti, minkä jälkeen olet vapaa lähtemään. Tämä vaihtoehto sisältää lounaan ja kahvin joka päivä, eikä sinun odoteta osallistuvan keskuksen arkisiin askareisiin.
Hinta: 120€

Muuta infoa
Ruurikkalassa majoitus tapahtuu 2-6 hengen huoneissa, omilla liinavaatteilla. Perhehuoneita on tarjolla rajoitettu määrä.
Parhaiten Ruurikkalaan pääsee omalla autolla, mutta myös julkiset toimivat kohtuullisen kivasti.
Järjestämme ilmaisen kuljetuksen 26.11. Seinäjoelta (VR klo 18.10) ja Kaustiselta (Onnibussi klo 20.45).
Lähtijät kuljetamme ilmaiseksi Seinäjoelle (VR 7.12. klo 17.20) ja Kaustiselle (Onnibus 8.12. klo 9.20).

Ilmoittautuminen
Täytä rekisteröitymislomake tästä. Lähetämme sinulle maksuohjeet ja tarkemmat infot ilmoittautumisesi jälkeen.

Date

27.marras.23 - 7.joulu.23

Time

Koko päivä

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala
Go to Top