SEEK SCHOOL 2020

SEEK UNELMA: Unelmoidaan siitä, että nuoret saisi jo nuorena löytää todellisen identiteettinsä Jumalasta ja paikan Jumalan valtakunnasta. Että jo nuorena saisi omistaa sen paikan mihin Jumala on kutsunut ja elää täyttä elämää. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Sun rinnalla kuljetaan, sun kanssa unelmoidaan ja otetaan rohkeita askelia.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finlandin järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 14-19 vuotta). Tässä kuukauden mittaisessa opetuslapseuskoulussa pääset syventämään suhdettasi Jumalaan, oppimaan enemmän Hänestä ja siitä, mitä Hän ajattelee lapsistaan. Ja mitä Hän on luonut sinun varallesi ja pääset elämään sitä todeksi. Koulun aikana etsitään, opitaan ja löydetään kuka Jumala on ja miten Hän vaikuttaa meidän elämässä. SEEK koostuu luentojaksosta ja aktiosta.

SEEK LUENTOJAKSO: koostuu opetuksista,opettamassa ovat eri opettajat sekä tiimiläiset. Opetusaiheina mm:

 • Raamattu
 • Jumalan luonne
 • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
 • Identiteetti
 • Ihmissuhteet
 • Raamatullinen maailmankatsomus
 • Kutsumus – tulevaisuus

Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä one on one:si kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

SEEK AKTIO, toteutetaan joko ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

Jumala on toiminut ja vaikuttanut maailmassa läpi historian. se näkyy yksilöiden ja yhteisöjen kautta, jotka ovat etsineet, olleet rohkeita ja kuuliaisia Jumalan tahdolle, jonka kautta Jumala on siunannut ja päässyt vaikuttamaan rakkaudellaan ihmisten sydämiin ja kokonaisiin kansakuntiin.

Aktiossa opettelemme olemaan Jumalan käytössä ja miten voimme rakastaa ja palvella niitä jotka tarvitsevat elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Aktion aikana pääset eri tavoin levittämään rakkautta ja elämään todeksi sitä mitä Jumala kutsuu sua elämää.

Lisäksi luvassa on uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! SEEK tarjoaa hyvän paikan ottaa niitä rohkeita askelia.

Milloin?

Luentojakso: 6.-17.7.2020   Tampere Teopolis

Aktiojakso: 18.-26.7.2020  (Suomi tai Costa Rica)

Hinnat: ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

6.heinä.20 - 26.heinä.20
Category

Organizer

YWAM Teopolis
Email
teopolis@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/teopolis
QR Code