SEEK

Hae nyt

SEEK UNELMA: Me unelmoimme siitä, että nuoret saisivat ymmärtää todellisen identiteettinsä Jeesuksessa, elää täyttä elämää ja paikkansa löytää oman paikkansa Jumalan valtakunnassa. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Me kuljemme rinnallasi, unelmoiden ja ottaen rohkeita askelia yhdessä.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finland ry:n järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 15-19 vuotta), ja se koostuu luentojaksosta ja aktiosta. Koulun aikana pääset syventämään suhdettasi Jumalaan; etsiä, oppia ja löytää sitä, kuka Jumala on, ja miten Hän vaikuttaa elämissämme. Tulet oppimaan myös kutsumuksestasi, ja saat työkaluja siihen, miten voit elää sitä todeksi.

Yhteystiedot: seek@ywam.fi
Kosti Kyläinpää – 045 1266570
Riina Nordström – 044 9712542

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Luentojakso: 03-15.07.2023 – YWAM Ruurikkala, Evijärvi

Aktio: Viro + Suomi

Hinta: luentojakso 500€‎ (sis. luentojakso + aktio)

 

SEEK LUENTOJAKSON aiheita:

  • Raamattu
  • Jumalan luonne
  • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
  • Identiteetti
  • Ihmissuhteet
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Kutsumus – tulevaisuus

Opettamassa ovat eri opettajat ja tiimiläiset. Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä mentorisi kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

SEEK AKTIO, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa, opettelemaan olemaan Jumalan käytössä, rakastaen ja palvellen niitä jotka tarvitsevat  elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Kaikki tämä toteutetaan yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

Lisäksi luvassa on uusiin ystäviin tutustumista, yhdessä elämistä ja olemista, hauskanpitoa, ylistystä, rukousta ja monenlaista muuta! SEEK tarjoaa hyvän paikan ottaa niitä rohkeita askelia.

Hae nyt

Date

3.heinä.23 - 15.heinä.23

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi
Category

Organizer

SEEK School
Email
seek@ywam.fi
Website
https://ywam.fi/seek
Go to Top