School of Inspiration, Innovation & Influence

* Tämä koulutus tapahtuu ainoastaan englannin kielellä*

School of Inspiration, Innovation & Influence on koulutuskokonaisuus, jossa yhdistyy Jumalan tunteminen, Raamatun syvyys, Kristillisen maailmankuvan ja yhteiskunnan vaikutuskanavien ymmärtäminen, kommunikaatiotaidot, Johtajana kasvaminen ja käytännöllinen yrittäjäkoulutus / yrittäjävalmennus, sekä käytännön työharjoittelujakso.

Ytimessä on näky sukupolvesta, joka kantaa syvällä sisimmässään sekä Jumalan valtakunnan periaatteita, että näkyä yhteiskunnasta jonka kaikilla osa-alueilla Jumalan Sana laitetaan käytäntöön luonnollisen yliluonnollisesti!

Inspiration – Inspiroidutaan:
1. Jeesuksesta ja Hänen loputtomasta luovuudestaan.
2. Oppimalla ihmisiltä, jotka palvelevat Jumalaa omilla lahjoillaan työelämän keskellä.
3. Ymmärtämällä maailman tila ja mikä on tulevaisuus ilman Jumalan Sanan periaatteita yhteiskunnassa.

Innovation – Nähdään tarve, saadaan yhteinen näky ja luodaan uutta Jumalan johdatuksessa. Synnytetään uusia liikeideoita ja konkreettisia projekteja, joiden kautta vastataan yhteiskunnan kipuihin ja tarpeisiin.

Influence – Vastaamalla maailman tarpeisiin luomme vaikutusalan. Innovation is  Influence. Maailmaa siunataan ja muutetaan palvelemalla ja rakastamalla, pitämällä raamatulliset arvot ja luomalla uutta.

Koulu pähkinänkuoressa (17.8.2022. – 2.6.2023):

 • Luentojakso (17.8.2022 – 31.3.2023) järjestetään YWAM Ruurikkalan tiloissa Evijärvellä, hinta 6500€ sis. majoitus, ruoka, koulutus ja kouluun kuuluvat matkat. Suomalaiset oppilaat voivat hakea koulun ajalle Kelan asumistukea ja Yrittäjän Ammattitutkintoon Oppisopimusta. Voit kysyä lisää soittamalla numeroon 044 544 6054.
 • Harjoittelujakso (3.4.-26.5.2023) tapahtuu ulkomailla (jos mahdollista) toimivista yrityksissä. Hinta 1000-2600€ riippuen kohteesta. Kohteet selviää luentojakson aikana.
 • Koulu on kansainvälinen ja englanninkielinen.
 • Se tarjoaa oppilaille todistuksen YWAMin DTS-opetuslapseuskoulusta  ja mahdollisuuden suorittaa Yrittäjän Ammattitutkinnon.
 • Ohjataan ja valmennetaan oppilaat perustamaan oikeita yrityksiä ja projekteja, joiden parissa opiskellaan ja työskennellään koulun aikana, ja jotka tarjoavat suunnan ja tarkoituksen elämälle.
 • Tarjotaan oppilaille vahvat tukiverkostot liike-elämän ja hengellisen kasvun alueilla.
 • Toteutetaan yhteistuotantona seuraavien toimijoiden kanssa:
  –  Omnia Education Partnerships (www.oep.fi)
  –  ICCC – Kansainvälinen Kristillinen kauppakammari (www.iccc.netwww.iccc.fi)
  –  YWAM (www.ywam.orgwww.ywam.fi)

Lue lisää koulun omilta sivuilta ja hae kouluun heti!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

17.elo.22 - 2.kesä.23

Time

Koko päivä

Cost

6500€ + harjoittelu

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala