Sä oot Arvokas -Tyttöleiri

Sä oot Arvokas -Tyttöleiri järjestetään jo kolmannen kerran Ruurikkalan upeassa miljöössä Evijärven rannalla 25.-28.6.2024! Leiri on suunnattu vuonna 2010-2014 syntyneille tytöille ja se toteutetaan päiväleirinä klo 9-16 välisenä aikana.

Tämä päiväleiri on tärkeillä ja ajankohtaisilla teemoilla varustettu paketti, jossa taiteet ovat vahvasti mukana! Opetuksen lisäksi meillä on päivittäin kaksi taidetrackia; maalaus ja tanssi, joiden kautta opitaan ilmaisemaan itseään, löytämään omaa osaamista ja luottamaan omiin kykyihin. Päivän aikana on myös ulkoilua, yhdessä touhuamista, uimista, pelailua jne.

Hinta

Leirin hinta on 40€, joka sisältää lounaan, välipalan sekä canvastaulut ja maalaustarvikkeet.

Kauempaa tulevien majoittuminen

Kauempaa tulevilla on mahdollisuus majoittua Ruurikkalassa omatoimimatkailuna täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Leirin ulkopuolella tapahtuva majoitus tapahtuu omatoimimatkailun tavoin. Osassa huoneista on minikeittiö ja Ruurikkalasta löytyy yksi isompi yhteinen ruokailutila/keittiö, joissa huoltajat voivat valmistaa päivällisen, iltapalan ja aamupalan, jotka eivät sisälly päiväleirin ohjelmaan. Huoltajat ja muut majoittujat valmistavat myös lounaan itse. Huomioithan tämän tullessasi yövieraaksi leirille!

Yöpymisen hinta perhehuoneissa on 10€/hlö/yö omilla liinavaatteilla sekä huoneen omatoimisella siivouksella lähtöpäivänä.

ILMOITTAUDU LEIRILLE MUKAAN TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen on auki 16.6. saakka. 

Date

25.kesä.24 - 28.kesä.24

Time

Koko päivä

Cost

40€

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala
Go to Top