SEEK

Vietä kesä 2021 mahtavassa porukassa, syvennä suhdettasi Jumalaan, anna hänen muuttaa sydämesi ja lähde muuttamaan maailmaa meidän kanssamme! SEEK 2021 vie sinut entistä suurempaan seikkailuun yhdessä Jumalan ja toisten kanssa.

SEEK GOD – LET HIM CHANGE YOUR HEART – CHANGE THE WORLD

SEEK UNELMA: Me unelmoimme siitä, että nuoret saisivat ymmärtää todellisen identiteettinsä Jeesuksessa, elää täyttä elämää ja paikkansa löytää oman paikkansa Jumalan valtakunnassa. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Me kuljemme rinnallasi, unelmoiden ja ottaen rohkeita askelia yhdessä.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finlandin järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 15-19 vuotta), ja se koostuu luentojaksosta ja aktiosta. Koulun aikana pääset syventämään suhdettasi Jumalaan; etsiä, oppia ja löytää sitä, kuka Jumala on, ja miten Hän vaikuttaa elämissämme. Tulet oppimaan myös kutsumuksestasi, ja saat työkaluja siihen, miten voit elää sitä todeksi.

Luentojakso: 21-30.06.2021 – YWAM Ruurikkala, Evijärvi

Aktiojakso: 01.-08.07.2021 (Kohteet ilmoitetaan myöhemmin)

Early bird hinta: 300e + aktio (ilmoittautuminen ennen 01.04.2021)

Hinta 01.04. jälkeen:  350e + aktio

Lue lisää:

SEEK LUENTOJAKSON aiheita:

  • Raamattu
  • Jumalan luonne
  • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
  • Identiteetti
  • Ihmissuhteet
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Kutsumus – tulevaisuus

Opettamassa ovat eri opettajat ja tiimiläiset. Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä mentorisi kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

“Oli ihanaa tutustua rauhassa Jumalaan ja toisiimme, turvallisessa ympäristössä. Sai myös käsitellä niitä kipuja turvallisten ihmisten kanssa. Raamattukoulu antoi miulle tosi hyvän pohjan alkaa tutustua Jumalaan juurikin henkilökohtaisesti” -oppilas, kesä 2018

SEEK AKTIO, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa, opettelemaan olemaan Jumalan käytössä, rakastaen ja palvellen niitä jotka tarvitsevat  elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Kaikki tämä toteutetaan yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

“Tää on tähän mennessä yksii mun rohkeimpii tekoja ja tunnen, että musta myös tuli niin paljon rohkeempi koulun aikana aikana.” – oppilas, kesä 2018

“Jumala näytti mulle kuka oon, mitä varten Jumala loi mut ja mikä mun tehtävä ja kutsumus on. Sain oppia kaikilta staffeilta ja kontakteilta paljon uutta ja kuulla uusia asioita Jumalasta. Oon itestäni varmempi kun ikinä aikasemmin.” – oppilas, kesä 2018

HAE NYT

SEEK Staff

Riina Nordström
Riina NordströmSchool leader
Hej oon Riina, nauravainen, elämäniloinen ja unemoija niin pienissä kuin isoissa asioissa. Ihmissuhteet, oikeudenmukaisuus ja sydänten muutoksen näkeminen ovat asioita mille mun sydän sykkii. Rakastan hitaita aamuja ja syvällisiä keskusteluja. Pitkiä juoksulenkkejä ja lukemista, uuden oppimista. Auringonlaskuja ja Jumalaa. Rakastan myös SEEK:ä koska rakastan nähdä kun ihmiset löytää Jumalaa enemmän, kun Jumala muuttaa ja uudistaa. Tätä matkaa on parasta olla kulkemassa mukana.

OTA YHTEYTTÄ
Riina Nordström – 044 9712542
seek@ywam.fi

Kosti Kyläinpää
Kosti KyläinpääSchool leader
Moikka, mä oon Kosti. Nautin unelmien toteuttamisesta ja haasteiden vastaanottamisesta, mielettömän upeasta maailmasta, joka muuttuu parempaan suuntaan yksi ihminen kerrallaan. Sekä rutiineista ja sponttaaniuudesta oikeassa suhteessa joka tuo elmämään tasapainoa. Haluan haastaa muita epämukavuusalueelle, jossa kasvu tapahtuu. Tärkeitä asioita mulle on mahdollisuuksien luominen ja niissä auttaminen. Lisäksi usko, läheiset ihmissuhteet ja seikkailut. SEEK:issä pääsen toteuttamaan kaikkea edellä mainitsemaani, siksi olen siinä mukana. Nähdään kesällä!

OTA YHTEYTTÄ
Kosti Kyläinpää – 045 1266570
seek@ywam.fi

SEEK arvot

GOD

YOU

RELATIONSHIP

COURAGE

GROWTH

JOY

LOVING A NEIGHBOUR