SEEK

Vietä kesä 2021 mahtavassa porukassa, syvennä suhdettasi Jumalaan, anna hänen muuttaa sydämesi ja lähde muuttamaan maailmaa meidän kanssamme! SEEK 2021 vie sinut entistä suurempaan seikkailuun yhdessä Jumalan ja toisten kanssa.

SEEK GOD – LET HIM CHANGE YOUR HEART – CHANGE THE WORLD

SEEK UNELMA: Me unelmoimme siitä, että nuoret saisivat ymmärtää todellisen identiteettinsä Jeesuksessa, elää täyttä elämää ja paikkansa löytää oman paikkansa Jumalan valtakunnassa. SEEK on paikka missä pääset rauhassa miettimään kuka Jumala on omassa elämässäsi. Me kuljemme rinnallasi, unelmoiden ja ottaen rohkeita askelia yhdessä.

SEEK on King´s Kids Finlandin ja YWAM Finlandin järjestämä opetuslapseuskoulu nuorille (suositusikä 15-19 vuotta), ja se koostuu luentojaksosta ja aktiosta. Koulun aikana pääset syventämään suhdettasi Jumalaan; etsiä, oppia ja löytää sitä, kuka Jumala on, ja miten Hän vaikuttaa elämissämme. Tulet oppimaan myös kutsumuksestasi, ja saat työkaluja siihen, miten voit elää sitä todeksi.

Luentojakso: 21-30.06.2021 – YWAM Ruurikkala, Evijärvi

Aktiojakso: 01.-08.07.2021 Suomi

Hinta:  luentojakso 350e + aktio 150e = 500e

Lue lisää:

SEEK LUENTOJAKSON aiheita:

  • Raamattu
  • Jumalan luonne
  • Rukous ja Jumalan äänen kuuleminen
  • Identiteetti
  • Ihmissuhteet
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Kutsumus – tulevaisuus

Opettamassa ovat eri opettajat ja tiimiläiset. Lisäksi luentojakson aikana pohdit kaikkea opittua ja jaetaan elämää pienryhmissä sekä yhdessä mentorisi kanssa. Pääset verkostoitumaan ihmisten kanssa, rakentamaan ihmissuhteita ja nauttimaan kesäpäivistä rannalla.

“Oli ihanaa tutustua rauhassa Jumalaan ja toisiimme, turvallisessa ympäristössä. Sai myös käsitellä niitä kipuja turvallisten ihmisten kanssa. Raamattukoulu antoi miulle tosi hyvän pohjan alkaa tutustua Jumalaan juurikin henkilökohtaisesti” -oppilas, kesä 2018

SEEK AKTIO, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ulkomaillan tai kotimaassa eri puolella Suomea. Aktiossa oppilaat pääsevät luomaan ohjelmaa, opettelemaan olemaan Jumalan käytössä, rakastaen ja palvellen niitä jotka tarvitsevat  elämäänsä toivoa ja totuutta joka tulee Jumalalta. Kaikki tämä toteutetaan yhdessä aktion johtajien kanssa. Pääset itse tekemään ja vaikuttamaan, viemään käytäntöön sen mitä olet luentojakson aikana oppinut. Tulet haasteiden edessä oppimaan itsestäsi lisää ja pääset tutustumaan omiin lahjoihisi kokemuksen kautta.

“Tää on tähän mennessä yksii mun rohkeimpii tekoja ja tunnen, että musta myös tuli niin paljon rohkeempi koulun aikana aikana.” – oppilas, kesä 2018

“Jumala näytti mulle kuka oon, mitä varten Jumala loi mut ja mikä mun tehtävä ja kutsumus on. Sain oppia kaikilta staffeilta ja kontakteilta paljon uutta ja kuulla uusia asioita Jumalasta. Oon itestäni varmempi kun ikinä aikasemmin.” – oppilas, kesä 2018

HAE NYT

SEEK Staff

Riina Nordström
Riina NordströmSchool leader
OTA YHTEYTTÄ
Riina Nordström – 044 9712542
seek@ywam.fi
Kosti Kyläinpää
Kosti KyläinpääSchool leader
OTA YHTEYTTÄ
Kosti Kyläinpää – 045 1266570
seek@ywam.fi
James Bojang
James BojangSTAFF
Sofia Hautakangas
Sofia HautakangasSTAFF
Bea Hänninen
Bea HänninenSTAFF
Joel Pietiläinen
Joel PietiläinenSTAFF

SEEK arvot

JUMALA

SINÄ

SUHDE

ROHKEUS

KASVU

ILO

RAKASTAMINEN

Tapahtumaa ei löytynyt