Ylistys DTS

Ruurikkalassa järjestetään 2022-2023 täysin uusi opetuslapseuskoulu (DTS, Discipleship Training School) yhteistyössä Alttari -ylistyskoulun kanssa! Kyseessä on kokonaisvaltainen, opetuslapseuttava ja elämää muuttava kokemus, jonka aikana verkostoidutaan kansainvälisten, Jeesusta rakastavien ylistäjien kanssa ja synnytetään uusi laulu Herralle!
Koulu on kansainvälinen ja järjestetään englannin kielellä!

Mikä

YWAMin DTS on kaikille yli 18 vuotiaille ja on avoin sinkuille ja pariskunnille. Tämä DTS tarjoaa mahtavan tilaisuuden löytää ja kehittyä kutsussasi Jumalan palvonnan ja ylistyksen parissa. Me kutsumme sinut virkistymään hengellisesti ja syventymään suhteessasi Jumalaan, sekä oppimaan ylistyksestä yhdessä muiden, ympäri maailmaa kouluun osallistuvien ylistäjien kanssa.

Tavoite

Tavoitteemme on nähdä sinun kasvavan suhteessasi Jumalan kanssa ja tunnistaa, että siitä kumpuaa luonnollinen virta tuoda ilosanoma esille muidenkin elämään. Me tahdomme varustaa sinut välittämään Jeesuksen ilosanomaa maailmalle jonka tarvitsee Häntä. Liity muiden rinnalle, joilla on samanlainen näky ja samanlaiset tavoitteet! Tule oppimaan yhdessä ja teroitetaan toinen toisiamme, palvellessamme Jumalaa.

Ohjelma

Ohjelma koostuu neljän kuukauden luentojaksosta ja kahden kuukauden aktio-jaksosta.

Luentojakso 17.8.2022 – 6.1.2023.

Näinä neljänä kuukautena syvennytään elämää muuttaviin opintoihin vierailevien opettajien kanssa, tehostettuna pienryhmillä ja yksityiskohtaisella mentoroinnilla. Lisäksi koulu kytkeytyy Alttari -ylistyskoulun ohjelmaan viikoittaisten Zoom-opetusten ja koulun ohjelman mukaisten Ylistys-viikonloppujen kautta. Koulussa matkustetaan eri puolille Suomea oppimaan ylistystä käytännössä.
Oppilailla tulee myös olemaan työvastuita painottamaan työskentelyä yhtenä joukkona ja elämään elämää palvelijan sydämellä.

Opetusaiheita:

  • Jumalan Luonne ja Hänen äänensä kuuleminen
  • Hengellinen sodankäynti ja Esirukous
  • Palvonta ja Läheisyys
  • Jumalanpelko ja Jumalan Isänsydän
  • Pyhä Henki ja hengessä vaeltaminen
  • Synti, Lunastus ja Risti
  • Identiteettimme Kristuksessa
  • Jumalalliset ihmissuhteet
  • Kuinka Opiskella Raamattua
  • Raamatullinen maailmankatsomus
  • Evankeliointi ja Lähetys
  • Johtajuusperiaatteet

Syysloma 17.-23.10, Joululoma 16.-28.12.

Luentojakso maksaa 3200 €.
Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki koulun matkat luentojakson aikana. Kysy myös perhehintaa!

Aktiojakso on 9.1.-3.3.2023.

Aktion hinta vaihtelee 1000€-2600€:n välillä riippuen kohteesta. Hintaan sisältyy ruoka, majoitus ja matkat.
Alttari -ylistyskoulun näky on “täyttää Suomi ylistyksellä”, joten hyvin suurella todennäköisyydellä aktio tapahtuu pääasiassa Suomessa.

Hakeminen

Kysyttävää? ruurikkala@ywam.fi palvelee!

HAE NYT!

 

 

 

Alttari -ylistyskoulun NÄKY

ALTTARIN RAKENTAMINEN
Sydämemme on alttari, jossa annamme elämämme elävänä uhrina Jumalalle. Näkymme on rakentaa henkilökohtaisen alttarin lisäksi myös yhteinen alttari Jumalalle Suomessa. Tahdomme olla puhdas ja palava seurakunta ja pitää sydämemme alttarin sellaisessa tilassa, että Jumalan tuli voi palaa siinä aina (3 Moos 6:13).
TUHAT LEEVILÄISTÄ
Kuulemme Jumalan kutsuvan erottamaan tuhat leeviläistä Suomessa palvelemaan alttarilla päivin ja öin rukoillen ja palvoen. Koemme, että Jumala tahtoo rakentaa uudelleen Daavidin ylistyksen huoneen (Apt 15:16) ja säilyttää esirukouksen suojan ja perustan maamme yllä.
TEHTÄVÄMME ON TÄYTTÄÄ SUOMI YLISTYKSELLÄ
Tehtävämme on täyttää maamme ylistyksellä etelästä pohjoiseen ja idästä länteen, sillä Jumalan kirkkaus asuu hänen kansansa ylistyksen ja kiitoksen keskellä (Ps 22:3). Tahdomme kuulla uuden laulun nousevan Suomessa! Haluamme ottaa vastaan perinnön, jonka sukupolvet meitä ennen saivat ja antaa sen eteenpäin.
MARANATA
Sydämemme huutavat yhdessä Pyhän Hengen kanssa: “Tule, Herra Jeesus!” (Ilm 22:17). Maranata on kutsu seurakunnalle, morsiamelle, valmistautua ja ostaa öljyä lamppuihin, jotta ne voisivat palaa, kun hän saapuu takaisin!
Alttari -Ylistyskoulu on oma ohjelmansa, jonka järjestää NorthWind -Church (Helsinki) ja YWAM Finland. Se on rakennettu sopimaan erityisesti niille, jotka ovat täysiaikaisesti työelämässä tai opiskelemassa. Koulu pitää sisällään viikoittaista Online-opetusta ja neljä viikonloppua, jolloin kokoonnutaan yhteen neljässä eri kohteessa, Suomen neljässä kulmassa. Lue lisää  Alttari -Ylistyskoulusta.
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

17.elo.22 - 10.maalis.23

Time

Koko päivä

Cost

3200€ + Aktio

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala