YHDESSÄ-TAPAHTUMA

KING’S KIDS ILONPÄIVÄT + YWAM STAFF-PÄIVÄT = YHDESSÄ!

TÄÄLLÄ INFOA OSALLISTUJILLE!

Sydämellisesti tervetuloa YHDESSÄ-tapahtumaan 3.-6.1.2019 Tampereelle! Vuonna 2019 King’s Kidsien valtakunnallisia Ilonpäiviä vietetään yhdessä YWAM Finlandin henkilökuntapäivien kanssa. Kaikki King’s Kidsit ja YWAMerit ovat kutsuttuja juhlimaan yhdessä torstaista sunnuntaihin mahtavan opetuksen, yhteisen ylistyksen, innostavien todistusten ja varustavien kanavien merkeissä. Luvassa on myös aktio Tampereen vanhainkoteihin ilosanomaa viemään ja paljon muuta hauskaa!

Torstaina ja perjantaina on erityisesti nuorille ja aikuisille suunnattua ohjelmaa. Kaikenikäiset ovat kuitenkin tervetulleita jo torstaina ja lapsille suunnattu leikki- ja pelihuone on auki tilaisuuksien ajan (alle kouluikäiset oman huoltajan kanssa).

Lauantaina ja sunnuntaina ohjelma on suunnattu kaikenikäisille. Lisäksi lauantaina on useita eri kanavavaihtoehtoja. Koko viikonlopun aikana ja erityisesti lauantaina juhlistamme myös Suomen King’s Kidsien 30-vuotissynttärijuhlia! Lauantain ja sunnuntain tilaisuuksissa on jokaiselle King’s Kids –heimolle varattu 15 minuuttia esiintymisaikaa. Historia 30 vuoden ajalta saa näkyä myös heimoesityksissä! Lauantain ja sunnuntain tilaisuuksien pääpuhujana on Henri Hermunen YWAM Teopolikselta!

YHDESSÄ-tapahtuma alkaa torstaina klo 16 aukeavalla ilmoittautumisella ja päivällinen tarjoillaan klo 17. Ensimmäinen tilaisuus alkaa klo 18. Torstain ja perjantain tilaisuudet ovat Tampereen Teopoliksella (Sairaalankatu 5-7) ja lauantain ja sunnuntain tilaisuudet ovat Tampereen Kristillisellä koululla (Ketarantie 4). Torstaina saapuvat majoittuvat Teopoliksella ja lauantaina saapuvat Kristillisellä koululla, jossa ilmoittautuminen alkaa klo 10.  Tapahtuma päättyy sunnuntaina noin klo 14.30.

Yhteismajoitus tapahtuu patjamajoituksella. Yhteismajoituksen sijaan on mahdollista varata omakustanteisesti huone Teopoliksen kanssa samassa pihapiirissä olevasta Kesähostelli Joutsenesta. Tietenkin myös Tampereen muut hotellit ja hostellit ovat käytettävissänne. Lisäksi YWAM Teopoliksen tiloissa on rajallinen määrä vuodepaikkoja 5€/yö/hlö lisähintaan. Nämä paikat menevät ensisijaisesti heille, joille iän tai muun syyn vuoksi patjamajoitus ei sovi.

Hinnat                                          to-su                                             la-su

0-2v                                               0€                                                    0€

3-12v                                             66€                                                 25€

13-v ja vanhemmat                    83€                                                 40€

Saman perheen 3-17-vuotiaat lapset pääsevät puoleen hintaan kolmannesta lapsesta eteenpäin.

Tapahtuman hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Hinta on sama majoituksen kanssa ja ilman. Tapahtuman aikana on voimassa Tapahtuman järjestäjän vastuuvakuutus. Jokainen huolehtii, että oma tapaturmavakuutus on voimassa.

Päätiedotuskanavina käytämme Facebookia @Ilonpäivät2019 sekä Instagramia @ilonpaivat2019. Kannustathan jokaista somea käyttävää King’s Kids -ryhmäläistä ja YWAM-staffilaista liittymään ryhmiin, jotta tiedätte etukäteen ja tapahtuman aikana missä mennään.

Tapahtuman aikana otetaan valo- ja videokuvaa, jota voidaan käyttää King’s Kids Finlandin,  YWAM Finlandin ja/tai Joyseeds Tampereen tuottamassa painetussa tai sähköisessä materiaalissa sekä em. tahojen ylläpitämillä Internet-sivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavissa.

 

Tapahtuman järjestävät YWAM Finland, King’s Kids Finland ja Joyseeds Tampere.

 

Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta 15.11.2018 mennessä.

 

TO THE EVENT PAGE IN ENGLISH

Date

3.tammi.19 - 6.tammi.19

Cost

25€ - 83€
Category

Organizer

YWAM Teopolis
Email
teopolis@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/teopolis

Other Organizers

QR Code