Sydämen kivusta eheään yhteyteen – raamatullisen sielunhoidon peruskurssi

Kenelle?

Kurssi soveltuu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin Raamatun Jumalaa ja Hänen tahtoaan henkilökohtaisessa elämässään. Kurssi auttaa ymmärtämään, mistä kipu omassa elämässä johtuu. Kurssilla opitaan kohtaamaan psyykkistä kipua aiheuttavia asioita raamatullisen ihmiskuvan valossa. Kurssi antaa valmiuksia toimia myös toisten vierelläkulkijana.

Raamatullisen sielunhoidon malli on yleiskristillinen ja järjestön toiminta yhteiskristillistä. IBCI:llä ja kurssin opettajilla on pitkäaikainen yhteistyö Suomessa YWAM-lähetysjärjestön ja eri seurakuntien kanssa. IBCI:n yhteistyökumppani on maaliskuussa 2019 perustettu Raamatullinen sielunhoito – Biblical Counseling Finland-yhdistys.

Kurssin sisältö

Raamatullisen sielunhoidon peruskurssilla opitaan kohtaamaan omia sydämen kipuja ja hankitaan taitoja, joilla auttaa toisia. Kurssi sukeltaa pinnan alle, psyykkisen kivun lähteelle.Kurssilla opitaan sielunhoidon malli, joka opettaa meitä olemaan riippuvaisia Jumalan armosta ja rakkaudesta.

Raamatullisen sielunhoidon mallin sovelluksen on kehittänyt kanadalainen Raamatullisen sielunhoidon instituutti (IBCI). Kurssin opettajat tulevat Kanadasta ja opetus tulkataan suomeksi. Olennaisena osana kurssia sille osallistuvien on mahdollista varata henkilökohtaisia sielunhoitoaikoja. Raamatullisen sielunhoidon kurssi on johdantoa jolta on mahdollisuus jatkaa kolmeen aihetta syventävään kolmen viikon CORE–kurssiin.

Opettajat ja sielunhoitajat

Eileen Peters, Stephen Masterson, Geoff Clark ja Leena Junnila.

Kurssin sielunhoitajina voi toimia myös muita CORE-koulutuksen käyneitä, jotka esitellään kurssilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettikaavakkeella sivulla www.kairatemppeli.fi tai Pekka Puuruselle puhelin: +358 (0)40759 6457 / sähköposti: pekkatpuurunen(at)gmail.com. Toivomme ilmoittautumista 20.5.2019 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info lähempänä kurssin alkua.

Kurssin ajankohta: 5.-8.6.2019. Opetusta on ke-pe kello 18-21 ja la 13-18

Sielunhoitoajat ke-pe 13-18 ja la 10-13. Sielunhoitoaikoja voi varata kurssipaikalta, mutta mikäli haluat varata ajan keskiviikolle, se kannattaa tehdä jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta: 100€/ hlö. Kurssimoniste sisältyy kurssiin.

Ruokailu on omakustanteinen.

Majoitusta on saatavissa rajoitetusti hintaan 10€/yö omin liinavaattein.

Kurssipaikka: Helluntaiseurakunta, Kairatie 37, Rovaniemi

Yhteistyötahot

YWAM Lapland (Missionuoret)

Rovaniemen helluntaiseurakunta

Raamatullinen sielunhoito –yhdistys Biblical Counseling Finland

IBCI Kanada (raamatullisen sielunhoidon instituutti)

Date

5.kesä.19 - 8.kesä.19

Time

Koko päivä

Cost

100,00€
Category

Organizer

YWAM Lapland
Email
lapland@ywam.fi
Website
http://www.ywam.com/lapland
QR Code