Sydämen kivusta eheään yhteyteen -kurssi

Kenelle?
Kurssi soveltuu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin Raamatun Jumalaa ja Hänen tahtoaan henkilökohtaisessa elämässään. Kurssi auttaa ymmärtämään, mistä kipu omassa elämässä johtuu. Kurssilla opitaan kohtaamaan psyykkistä kipua aiheuttavia asioita raamatullisen ihmiskuvan valossa. Kurssi antaa valmiuksia toimia myös toisten vierelläkulkijana. Raamatullisen sielunhoidon malli on yleiskristillinen ja järjestön toiminta yhteiskristillistä. IBCI:llä ja kurssin opettajilla on pitkäaikainen yhteistyö Suomessa YWAM lähetysjärjestön ja eri seurakuntien kanssa. IBCI:n yhteistyökumppani on maaliskuussa 2019 perustettu Raamatullinen sielunhoito – Biblical Counseling Finland-yhdistys. Suomessa toimii jo muutamia Raamatullisen sielunhoidon tutkintotodistuksen (Diploma in Biblical Counseling) suorittaneita sielunhoitajia.

Mitä?
Raamatullisen sielunhoidon peruskurssilla opitaan kohtaamaan omia sydämen kipuja ja hankitaan taitoja, joilla auttaa toisia. Kurssi sukeltaa pinnan alle, psyykkisen kivun lähteelle. Kurssilla opitaan sielunhoidon malli, joka opettaa meitä olemaan riippuvaisia Jumalan armosta ja rakkaudesta. Raamatullisen sielunhoidon mallin sovelluksen on kehittänyt kanadalainen Raamatullisen sielunhoidon instituutti (IBCI). Kurssin opettajat tulevat Kanadasta ja opetus tulkataan suomeksi. Olennaisena osana kurssia on henkilökohtaiset sielunhoitoajat, joita kurssille osallistuvan on mahdollista varata. Raamatullisen sielunhoidon kurssi on johdantoa jolta on mahdollisuus jatkaa kolmeen aihetta syventävään kolmen viikon CORE– kurssiin.

Ruokailu ja majoitus omin liinavaattein sisältyy kurssihintaan. Yhden hengen huoneesta lisämaksu.

Hinta: 180€/ hlö, kurssimoniste 10€. Kurssimaksusta maksetaan 80€ etukäteen, jota ei palauteta jos osallistuminen perutaan 3.6. jälkeen.

Ilmoittautuminen: Nettikaavakkeella tai sähköpostilla ruurikkala@ywam.fi. Ilmoittautuminen päättyy 3.6. Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoa maksuista ja muista seminaariin liittyvästä sähköpostilla.

Miten?
Ruurikkalaan pääsee parhaiten omalla autolla. Julkisilla kulkiessa suosittelemme saapumaan junalla Kauhavan rautatieasemalle, josta järjestämme ilmaisen yhteiskuljetuksen.
(Maanantaina 10.6. klo 9.28 saapuvilta junilta ja seminaarin jälkeen perjantaina 17.28 lähteville junille.)

Järjestäjät: YWAM Ruurikkala, Raamatullinen sielunhoito – yhdistys Biblical Counseling Finland ja IBCI, Kanada (raamatullisen sielunhoidon instituutti)

Date

10.kesä.19 - 14.kesä.19

Time

10:00 - 17:00

Location

YWAM RUURIKKALA
YWAM RUURIKKALA
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala
QR Code