Summer with Loren Cunningham

Boom!! Kes√§ Lorenin seurassa! Tai tarkemmin, 18.-21.7 Lorenin seurassa. ūüôā

Loren Cunningham on elävä legenda, Jumalan mies joka sai näyn vuosikymmeniä sitten nuorista, jotka menisivät aaltojen lailla kaikkiin kansoihin kertomaan evankeliumia Рnäyn jonka seurauksena syntyi maailman suurin lähetysjärjestö, Youth With a Mission (YWAM), joka toimii nykyään kaikissa maailman maissa kymmenien tuhansien työntekijöiden voimin! Loren on apostolinen ja profeetallinen, mies joka puhuu Jumalan unelmista ja näkee lähetystyön ja seurakunnan tilan tavalla, joka hakee vertaistaan! Tule tutustumaan Loreniin ja kuulemaan mitä maailmalla tapahtuu!!

Loren tulee Suomeen 17.7 ja puhuu Helsingissä samana iltana, jonka jälkeen matkustaa Ruurikkalaan 18.7. Järjestämme Ruurikkalassa 18.-21.7 erillisen tapahtuman nimeltä Summer with Loren Cunnigham, johon kuka tahansa on tervetullut! Loren puhuu myös Seinäjoella Summer Fest -tapahtumassa, joten iltapäivisin hän on Seinäjoella. Ruurikkalassa on tilaisuudet torstaina ja perjantaina illalla sekä perjantaina ja lauantaina aamulla. Osallistujat voivat vierailla päivisin Seinäjoella ja osallistua Summer Fest tapahtumaan. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille.

Jos sinulla on vaikeuksia tämän lomakkeen täytössä tai muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä ruurikkala@ywam.fi. Autamme mielellämme!

Ilmoittaudu tästä!

HUOM!!! Ruurikkalan majoitustilat on täyteen buukattu, eli mukaan voi vielä ilmoittautua (14.7. asti), mutta majoitus on Riihessä yhteismajoituksena omalla makuualustalla, teltta tms., tai oma majoitus Ruurikkalan ulkopuolella.

Date

18.heinä.19 - 21.heinä.19

Time

Koko päivä

Cost

45-15‚ā¨

Location

YWAM RUURIKKALA
YWAM RUURIKKALA
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala
QR Code