Helsinki DTS 2019

MITÄ
Helsinki DTS eli opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla. 12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessaan. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAMissä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentoirointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

MISSÄ JA MILLOIN
DTS alkaa Helsingissä heinä-elokuun vaihteessa 2019 ja loppuu Joulukuussa 2019 ennen Joulua.

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT
Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.
Luentojakso 2000-2300 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan aktiot ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.
Ulkomaanaktio 2000-2500€ (kohdemaasta riippuen)sisältää lentoliput, vakuutuksen, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.
Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa ja noin 5000€ yhteensä.

KYSY LISÄÄ
Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi

 

Date

29.heinä.19 - 21.joulu.19

Time

Koko päivä

Cost

aprox. 5000e

Location

YWAM Helsinki
Apollnkatu 5 B 37, 00100 Helsinki

Organizer

YWAM Helsinki
Email
helsinki@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/helsinki
QR Code