Harvest DTS 2019

Harvest DTS on Raamatun sanomaan perustuva puolivuotinen koulutus, joka on suunniteltu kannustamaan henkilökohtaista kasvua ja vahvistamaan elävää suhdetta Jumalan kanssa. DTS on oikeastaan seikkailu, jonka suunnan määrittää oppilas ja Jeesus yhdessä. Koulu, opettajat ja henkilökunta luovat käytännönläheiset puitteet, joissa oppilaita haastetaan vahvistamaan heidän henkilökohtaista suhdettaan Jeesukseen sekä kasvamaan Hänen opetuslapsinaan, samoin kuin löytämään omia lahjojaan ja kutsuaan. DTS valmistaa oppilaita tavoittamaan nykyisen ja tulevat sukupolvet ja vastaamaan kutsuun “Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni” (Matt 28:19).

Harvest DTS koostuu kahdesta osasta: luentojakso Ruurikkalassa sekä ulkomaanjakso maailmalla. Luentojaksolla koulussa on joka viikko eri aihe ja opettaja joko Suomesta tai ulkomailta. Opetus on intensiivistä, haastavaa sekä Pyhän Hengen johtamaa. Opettajat laittavat koko elämänsä likoon opetuksessaan ja ovat myös valmiita jakamaan elämää oppilaiden kanssa. Jokainen oppilas saa lisäksi henkilökohtaista ohjausta.

Luentojaksoa seuraa ulkomaanjakso, joka suuntautuu Raamatun maihin palvelemaan lyhytaikaisina lähetystyöntekijöinä. Saamme mahdollisuuden oppia tuntemaan itseämme ja ryhmäämme erilaisessa elämäntilanteessa sekä luottamaan Jumalan johdatukseen jokapäiväisessä työssämme. Työskentelemme olemalla Jeesuksen kädet, jalat ja suu auttaen, palvellen ja jakaen Jumalan rakkautta.

Koulutus tapahtuu englanniksi ja suomeksi.

Koulutuksen hinta:
– Luentojakso – 2200€ (sis. majoituksen, ruoan, opetuksen ja opetusmateriaalin)
– Ulkomaanjakso – 2300€ (sis. matkat, majoituksen, ruoan, opetuksen ja opetusmateriaalin)

Hinta ei sisällä passia, rokotuksia tai matkavakuutusta.

Koulutuksen tavoite Sinun kohdallasi:
– Henkilökohtainen suhteesi Jeesukseen vahvistuu.
– Löydät oman kutsumuksesi ja lahjasi.
– Saat nähdä Jeesuksen toimivan sinun kauttasi ja rohkaistut jakamaan omasta uskostasi luonnollisella tavalla.

Hakeminen

Haku Harvest DTS –opetuslapseuskouluun tapahtuu näin:

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen, jossa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme sinusta mahdollisimman kattavan kuvan. Hakemukseen kuuluu myös, että pyydät kolmea sinut hyvin tuntevaa henkilöä (yhden tulisi olla pastori/pappi tai hengellinen johtajasi) täyttämään suosituslomakkeet. Linkin suosituslomakkeeseen saat sähköpostiisi lähetettyäsi hakemuksesi. Voit myös hakea paperisella hakemuksella: löydät tulostettavan version hakulomakkeesta ja suosittelijalomakkeista klikattuasi ”HAE NYT” -painiketta.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja kaikki kolme suositustasi, käymme ne läpi rukoillen ja olemme sinuun yhteydessä.

HAE NYT

TÄYTTÖOHJEITA

Pyydämme sinua olemaan rehellinen vastatessasi kysymyksiin ja olemaan yli- tai aliarvioimatta itseäsi. Motivaatiosi pyrkiä opetuslapseuskouluun on tärkeä, kun käsittelemme hakemustasi. Käytäthän siis riittävästi aikaa hakupapereiden täyttämiseen. Ja muista rukoilla papereita täyttäessäsi! Muista myös, että suosittelijan tulee saada olla täysin rehellinen suositustasi täyttäessään, joten annathan hänelle työrauhan luottaen Jumalan johdatukseen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Jos sinulla on kysymyksiä hakuprosessiin tai yleensäkin kouluun liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen ruurikkala@ywam.fi. Kuulemisiin!

Date

1.elo.19 - 20.joulu.19

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala
QR Code