GO DTS

GO Discipleship Training School on YWAM Laplandin ja YWAM Embrace:n yhteistyössä järjestämä kurssi. Luentojakso on osin Rovaniemellä ja osin Vantaalla. DTS:n kuuluu myös 6-10 viikon ulkomaanjakso. Silloin suuntaamme kaukomaille, mutta tarkat aktiokohteet päätetään jokaisessa koulussa erikseen.

Koulutuksen tavoite sinun elämääsi varten

– Saat kasvaa suhteessasi Jumalaan ja oppia soveltamaan Sanaa elämässäsi

– Löydät selkeämmin kutsumuksesi ja lahjojasi

– Pääset kokeilemaan lähetystyötä ja opit kertomaan muille uskostasi

Hakeminen

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen, jossa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme sinusta mahdollisimman kattavan kuvan. Hakemukseen kuuluu myös, että pyydät kolmea sinut hyvin tuntevaa henkilöä (yhden tulisi olla pastori/pappi tai hengellinen johtajasi) täyttämään suosituslomakkeet. Linkin suosituslomakkeeseen saat sähköpostiisi lähetettyäsi hakemuksesi. Voit myös hakea paperisella hakemuksella: löydät tulostettavan version hakulomakkeesta ja suosittelijalomakkeista klikattuasi ”HAE NYT” -painiketta.

Pyydämme sinua olemaan rehellinen vastatessasi kysymyksiin ja antamaan totuudenmukaisen kuvan itsestäsi ja elämästäsi. Motivaatiosi pyrkiä opetuslapseuskouluun on tärkeä, kun käsittelemme hakemustasi. Käytäthän siis riittävästi aikaa hakupapereiden täyttämiseen rukoillen. Myös suosittelijan tulee saada olla täysin rehellinen suositustasi täyttäessään, joten annathan hänelle työrauhan luottaen Jumalan johdatukseen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Ajankohta ja paikka: 19.7 -18.12.2021 – YWAM Lapland, Rovaniemi & YWAM Embrace, Vantaa

Hinta: Luentojakson hinta ilmoitetaan myöhemmin ja aktiojakso on 2200-2500€

– Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki miniaktiot luentojakson aikana. Siihen eivät sisälly matkavakuutus, passi, viisumit, henkilökohtaiset menot sekä tulomatka kurssille ja lähtömatka kurssin päätyttyä.

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymismaksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

-Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin!

HAE NYT!

Rukoile ja odota.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja kaikki kolme suositustasi, käymme ne läpi rukoillen ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos sinulla on kysymyksiä hakuprosessiin tai yleensäkin kouluun liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen lapland@ywam.fi – Kuulemisiin!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

19.heinä.21 - 18.joulu.21

Location

YWAM Lapland
Suokorte 25, Rovaniemi

Organizer

YWAM Lapland
Email
lapland@ywam.fi
Website
http://www.ywam.com/lapland