United DTS

United Discipleship Training School (DTS) on opetuslapseuskoulu, jonka järjestää YWAM Lapland yhdessä YWAM Embracen kanssa. Luentojakso pidetään osittain Rovaniemellä ja osittain Vantaalla. DTS sisältää myös 8-10 viikon aktiomatkan ulkomailla. Tämä on koulu, jossa kasvat suhteessasi Jumalaan ja opit soveltamaan Hänen sanaansa omaan elämääsi. Löydät selvemmin oman kutsusi ja omat lahjasi ja pääset kokeilemaan lähetystyötä ja jakamaan uskoasi muiden kanssa.

DTS antaa sinulle mahdollisuuden löytää omat intohimosi kohteet ja paikkasi Jumalan suunnitelmassa tälle maailmalle. Tämä koulu on niille, jotka haluavat seurata Jeesusta uudella tavalla ja uudesta näkökulmasta.

Mikä on DTS?

DTS on viiden kuukauden kurssi, jossa sekoittuu luokkahuoneoppiminen, pienryhmät, omakohtainen pohdiskelu, käytännön palvelu ja yhteisöasuminen. Koulutus jakautuu kahteen osaan: luento- ja aktiojaksoon.

LUENTOJAKSO

Tunne Jumalaa enemmän.

Luentojaksolla keskityt tuntemaan Jumalaa, Hänen sanaansa ja mailmaansa. Etsit muutosta, mielenuudistusta ja henkilökohtaista kasvua. Et opi ainoastaan opettajilta, vaan yhteisöasumisesta ja käytännön kokemuksista. Opimme eri aiheista, kuten Jumalan äänen kuuleminen, esirukous, raamatullinen maailmankuva, lähetystyö ja paljon muuta. Joka viikko sisältää myös käytännön töitä, kirjan lukemista, one-on-one -keskusteluja (oma henkilökunnan jäsen, joka auttaa kasvussasi), evankeliointia, muistiinpanoja ja muita aktiviteetteja.

AKTIOJAKSO

Tee Hänet tunnetuksi.

Aktion aikana koulu jakaantuu tiimeihin palvelemaan Jumalaa eri puolella maailmaa. Sinulla tulee olemaan mahdollisuus tutkia omia kykyjäsi, kun huolehdit muista ja jaat heille evankeliumia. Tämä voi tapahtua monin eri tavoin: lapsityö, armontyö, urheilu, katuevankeliointi, käytännön palvelu, tapahtumiin osallistuminen ja paljon muuta. Tämän koulun aktiopaikaksi on suunniteltu Argentiinaa.

Koulu päättyy yhteiseen debriefing-aikaan (kokemuksen purku), opetukseen ja valmistujaisiin, jossa juhlimme kaikkea, mitä Jumala on sinä aikana tehnyt.

Lisäinfo:

Koulumaksu: 5000€

Siihen sisältyy:

 • Majoitus
 • Ruoka
 • Opetukset
 • Matkat
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

10.Oct.22 - 11.Mar.23

Cost

€5000

Location

YWAM Lapland
Suokorte 25, Rovaniemi

Organizer

YWAM Lapland
Email
lapland@ywam.fi
Website
http://www.ywam.com/lapland

Leave A Comment