School of Inspiration, Innovation & Influence

* Tämä koulutus tapahtuu ainoastaan englannin kielellä*

School of Inspiration, Innovation & Influence on koulutuskokonaisuus, jossa yhdistyy Jumalan tunteminen, Raamatun syvyys, Kristillisen maailmankuvan ja yhteiskunnan vaikutuskanavien ymmärtäminen, kommunikaatiotaidot ja Johtajana kasvaminen. Lisäksi oppilas voi valita joko käytännöllisen yrittäjä-linjan, tai kulttuuri-linjan jonka alta löytyy koulutus-vaihtoehdot Kuvataiteisiin, Esittävään Musiikkiin ja Videotuotantoon. Koulu sisältää myös käytännön työharjoittelujakson yrityksessä tai yhteisössä, joka toimii oppilaan mielenkiinnon mukaisella alueella.

Ytimessä on näky sukupolvesta, joka kantaa syvällä sisimmässään sekä Jumalan valtakunnan periaatteita, että näkyä yhteiskunnasta jonka kaikilla osa-alueilla Jumalan Sana laitetaan käytäntöön luonnollisen yliluonnollisesti!

Inspiration – Inspiroidutaan:
1. Jeesuksesta ja Hänen loputtomasta luovuudestaan.
2. Oppimalla ihmisiltä, jotka palvelevat Jumalaa omilla lahjoillaan työelämän keskellä.
3. Ymmärtämällä maailman tila ja mikä on tulevaisuus ilman Jumalan Sanan periaatteita yhteiskunnassa.

Innovation – Nähdään tarve, saadaan yhteinen näky ja luodaan uutta Jumalan johdatuksessa. Synnytetään uusia liikeideoita ja konkreettisia projekteja, joiden kautta vastataan yhteiskunnan kipuihin ja tarpeisiin.

Influence – Vastaamalla maailman tarpeisiin luomme vaikutusalan. Innovation is  Influence. Maailmaa siunataan ja muutetaan palvelemalla ja rakastamalla, pitämällä raamatulliset arvot ja luomalla uutta.

Koulu pähkinänkuoressa (16.8.2023. – 31.5.2024):

 • Luentojakso (16.8.2023 – 31.3.2024) järjestetään YWAM Ruurikkalan tiloissa Evijärvellä, hinta 7000€ sis. majoitus, ruoka, koulutus ja kouluun kuuluvat matkat. Suomalaiset oppilaat voivat hakea koulun ajalle Kelan asumistukea ja halutessaan suorittaa Yrittäjän Ammattitutkinnon, Oppisopimusta. Voit kysyä lisää soittamalla numeroon 044 544 6054.
 • Harjoittelujakso (1.4.-17.5.2024) tapahtuu ulkomailla (jos mahdollista) toimivista yrityksissä. Hinta 1000-2600€ riippuen kohteesta. Kohteet selviää luentojakson aikana.
 • Koulu on kansainvälinen ja englanninkielinen.
 • Se tarjoaa oppilaille todistuksen YWAMin DTS-opetuslapseuskoulusta  ja mahdollisuuden suorittaa Yrittäjän Ammattitutkinnon.
 • Ohjataan ja valmennetaan oppilaat perustamaan oikeita yrityksiä ja projekteja, joiden parissa opiskellaan ja työskennellään koulun aikana, ja jotka tarjoavat suunnan ja tarkoituksen elämälle.
 • Tarjotaan oppilaille vahvat tukiverkostot liike-elämän ja hengellisen kasvun alueilla.
 • Toteutetaan yhteistuotantona seuraavien toimijoiden kanssa:
  –  ICCC – Kansainvälinen Kristillinen kauppakammari (www.iccc.netwww.iccc.fi)
  –  YWAM (www.ywam.orgwww.ywam.fi)

Lue lisää koulun omilta sivuilta ja hae kouluun heti!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

16.Aug.23 - 31.May.24

Time

All of the day

Cost

7000€ + harjoittelu

Location

YWAM Ruurikkala
Kirkkotie 401, 62500 Evijärvi
Category

Organizer

YWAM Ruurikkala
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
https://www.ywam.fi/ruurikkala