Teopolis 2018-04-11T14:08:52+00:00

YWAM TEOPOLIS

A New Wave of Missions

YWAM Teopolis

YWAM Teopolis on uusi työmuoto Tampereella kaupungin ytimessä. Suomen Vapaakirkon omistama Teopolis (theos = Jumala; polis = kaupunki) on kristillisen koulutuksen keskus, joka toimii kotina Suomen teologiselle opistolle ja YWAM:lle, jotka tekevät koulutusyhteistyötä varustaakseen tulevaisuuden pastoreita, lähetystyöntekijöitä ja johtajia. Teopolis on paikka, jossa teologinen osaaminen, Jumalan tunteminen ja käytännön työ kohtaavat.

Meidän näkynämme on uusi lähetystyön aalto Suomesta kaikkiin kansoihin.

Ulkomailla työskentelevien suomalaisten lähetystyöntekijöiden määrä on romahtanut 2000-luvulla: Vuonna 2000 suomalaisia lähetystyöntekijöitä oli 1080. Vuoteen 2015 mennessä määrä oli pudonnut 592:een on jatkanut putoamistaan. Vanhat lähetystyöntekijät eläköityvät eikä uusia lähde. Se ei käy!

Samaan aikaan koko maailman tavoittaminen evankeliumilla etenee ennennäkemättömällä tavalla! Meillä suomalaisilla ei ole varaa jäädä paitsi siitä mitä Jumala tekee maailmassa. Uuden sukupolven on aika nousta ja lähteä!

Lähde mukaan!

Hae mukaan

Ota yhteyttä

YWAM Teopolis
Suomen teologinen opisto
Sairaalankatu 5-7
33100 Tampere

Kontaktihenkilö: Henri Hermunen
Puh: 0443140002
Email: teopolis@ywam.fi

YWAM Teopoliksen koulut ja tapahtumat

3. syyskuuta 2018 – 8. helmikuuta 2019

Urban Impact DTS on opetuslapseuskoulu kaupungin sykkeessä. Lähde mukaan seikkailuun, joka vie sinut Tampereelta maailman ääriin. Tässä viisi kuukautta kestävässä intensiivisessä YWAM opetuslapseuskoulussa opit tuntemaan Jumalan ja tekemään hänet tunnetuksi ymmärrettävällä tavalla tälle sukupolvelle. Ainutlaatuinen sijainti Tampereen keskustassa tarjoaa dynaamisen oppimiskokemuksen ja kutsui Jumala sinua sitten maailman ääriin lähetystyöhön tai yliopisto-opintoihin, tämä on koulu sinulle!

Evankeliumi on hyvä uutinen maailmalle, joka on täynnä rikkinäisyyttä, keskeneräisyyttä, yksinäisyyttä ja epäoikeudenmukaisuutta. Jumalalla on suunnitelma, joka on täynnä toivoa, valoa, elämää ja oikeudenmukaisuutta. Haluaisitko olla osa dynaamista, maailmaa muuttavaa liikehdintää, jonka ytimessä on vallankumouksellinen sanoma Jeesuksesta Kristuksesta? Haluaisitko löytää omat lahjasi ja oman kutsumuksesi Jumalan suuressa suunnitelmassa?

Seuraava Urban Impact DTS: 3.9.2018-8.2.2019

Luentojakso: 2600 € (sisältää opetuksen, materiaalit, majoituksen ja ruokailut)

Ulkomaan harjoittelujakso: 2000-3500 € (kohdemaasta riippuen)

Avoimet illat /// Torstaisin 18:00-20:00

Kokoonnumme yhteen YWAM Teopoliksen tiloissa joka torstai-ilta viihtymään, ylistämään, rukoilemaan ja kuulemana opetusta. Nämä illat ovat avoimia kaikille.

Seuraa kalenteria.

Tapahtumaa ei löytynyt

Henkilökuntamme

Henri, Tata & Amani Hermunen
Henri, Tata & Amani HermunenContact Persons, School Leaders
Joona Kuusikoski
Joona KuusikoskiStaff
Sofia Vesalainen
Sofia VesalainenStaff
Heather Kirkpatrick (USA)
Heather Kirkpatrick (USA)School Leader
Brad Armstrong (USA)
Brad Armstrong (USA)Staff

Haluatko kuulla lisää? Email: teopolis@ywam.fi