YWAM Oulu

YWAM Oulu

Oulun kaupunki on pohjoisen valo. Kaupungissa asuu paljon perheitä, lapsia ja nuoria sekä opiskelijoita. Jumala on koonnut yhteen ihmisiä monista kansakunnista, kulttuureista ja taustoista heijastaakseen Jeesuksen Kristuksen valoa rakkauden ja yhteyden kautta. Haluamme nähdä Jumalan muuttavan voiman perheissä, yksilöissä ja nuorten ihmisten elämässä.

Puhelinnumero +358 40 197 89 78

Yhteystiedot oulu@ywam.fi

www.oulunmaja.com

YWAM Oulun Koulut ja Tapahtumat

CITYOPETUSLAPSEUSKOULU EKKLESIA 2017 OULU

Lämpimät kiitokset jokaiselle Cityopetuslapseuskouluun osallistujalle, opettajalle ja henkilökunnalle sekä seurakunnille! Vietimme lauantaina 6.5.2017 päätösjuhlaa ja todistuksen sai 35 aikuista ja 18 lasta. Palaute oli hyvin rohkaisevaa ja nyt saamme laittaa oppimamme ja kokemamme käytäntöön Herran kunniaksi! Tunnemme enemmän Jumalaa ja tahdomme tehdä hänet tunnetuksi!

Matt. 28:18-20

Kuvassa osa cityopetuslapseuskoulun opiskelijoista

Nyt on sitten kokoaikaisen opetuslapseuskoulun aika!

ALL FOR JESUS -DTS 2018-2019

Opetuslapseuskoulun perusta on rakkaus ja yhteys. Jeesus sanoi: ”Uuden käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.” Tule ja koetaan yhdessä Jumalan muuttava rakkaus ja ollaan yhtä Hänen läsnäolossaan. Jeesus kuuluu kaikille ja kaikki kuuluu Jeesukselle! Hyppää seikkailuun, jonka Pyhä Henki on valmistanut sinulle. Rohkaistu laajentamaan aluettasi ja olemaan siunauksena. Tervetuloa Ouluun nauttimaan kauniin luonnon ja kaupungin läheisyydestä. Tule tuntemaan Jumala läheisesti ja tekemään Hänet tunnetuksi.

Koulutuksen ajankohta ja hinta

Koulu pidetään 28.9.2018-16.3.2019. (Joulutauko on 21.-30.12.2018.) Luentojakso pidetään syyskauden ja uuden vuoden jälkeen lähdemme aktioon.

– Luentojakso on 2200 €. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki aktiot luentojakson aikana. Siihen eivät sisälly matkavakuutus, passi, viisumit, henkilökohtaiset menot tai matkasi Ouluun tai pois Oulusta. Oma hinta kotoa käsin koulua käyville. Kysy myös perhehintaa!

– Jos sinut hyväksytään koulutukseen, tulee sinun maksaa etukäteen 200€ rekisteröitymis-maksu, joka vähennetään luentojakson hinnasta. Rekisteröitymismaksulla vahvistat paikkasi koulutuksessa, mutta sitä ei palauteta jos perut osallistumisesi.

– Aktion hinta vaihtelee 2100€- 2600€:n välillä riippuen kohteesta.

YWAM Oulu Staff. Anni, Tarja, Christian, Theophilus, Mercy, Katarina, Janica, Daniel ja Samuel

Part of the YWAM family of ministries

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Aihe

Viesti

 oulu@ywam.fi