Helsinki2018-10-25T11:16:39+00:00

YWAM HELSINKI

YWAM Helsinki

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Ota yhteyttä

Kontaktihenkilö: Amy Manninen
email: manninen.office@gmail.com
040 468 6359

Kysy lisää: helsinki@ywam.fi

YWAM Helsingin koulut ja tapahtumat

Tue nuorten aktiomatkaa Brasiliaan osallistumalla herkulliselle brunssille!

Tule nauttimaan hitaasta aamusta herkullisen ruuan kera. Luvassa makuja maailmalta, makeaa ja suolaista. Brunssille voit tuoda myös lapset, heille on paikan päällä leikkinurkka.

YWAM Helsingin opetuslapseuskoulun opiskelijat järjestävät brunssin lauantaina 3.11 klo 10-14
Paikka: Apollonkatu 5 B 37
Hinta: 15€ Aikuinen, 5€ lapsi (alle 10-v)
Tuotto menee lyhentämättömänä nuorten aktiomatkan tukemiseen!

YWAM Nights /// DTS Avoimet illat

YWAM Helsingillä alkaa syyskuussa DTS eli opetuslapseuskoulu ja keskiviikot tulee olemaan innostavia ja jopa elämää muuttavia iltoja kun Helsinkiin tulee miehiä ja naisia eri puolilta maailmaa opettamaan eri aiheista. Näiden iltojen aikana me tulemme viettämään aikaa Jumalan läsnäolossa ylistäen ja opetusta kuunnellen. Illan lopuksi meillä tulee olemaan rento kahvitus missä voimme tutustua toisiimme. Illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kahvista kerätään vapaaehtoinen maksu YWAM Helsingin työtä varten. Tervetuloa!

Päivämäärät, aiheet, ja opettajat:
12.9 Jumalan luonne ja luonteenpiirteet – Norberto Nunez
19.9 Raamattu – *turvallisuuden syistä nimeä ei mainita*
3.10 Identiteetti Kristuksessa – Sanna Luodes
10.10 Pyhä Henki – Gord Whyte
24.10 Raamatullinen Maailmankuva – Don Stephens
31.10 Sisäinen Parantuminen – Henry Elfving
7.11 Hengellinen Sodankäynti – Dave Bryan
14.11 Kulttuurienvälinen lähetystyö *turvallisuuden syistä nimeä ei mainita*

Paikka: Kristuskirkko, Apollonkatu 5.
Aika: 18-20

Lisää tietoa löytyy YWAM Helsinki Facebook sivulta, sekä ywamhelsinki Instagram tililtä.

REACH DTS /// Syyskuu 2018 – Helmikuu 2019

“Lähde kanssamme tavoittamaan (englanniksi REACH) lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!”

MITÄ

REACH-opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla. Koulu on nimeltään REACH, ja sen vahvana painopisteenä on evankeliointi ja ihmisten tavoittaminen Kristukselle. Haluamme tuntea Jumalan ja tehdä Hänet tunnetuksi samalla kun varustamme oppilaamme tavoittamaan toisia evankeliumilla.

12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessaan. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAMissä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentoirointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 9 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

KENELLE

REACH DTS sopii parhaiten nuorille aikuisille, jotka haluavat päästä syvempään suhteeseen Isän kanssa ja löytää oman paikkansa maailmassa. Tämä koulu on unelman kantajille, riskinottajille, seikkailijoille ja niille jotka ovat päättäneet etsiä ja löytää elämässään sen, mikä on todella tavoittelemisen arvoista. Haluamme oppilaaksemme sinut, joka haluat oppia kanssamme tavoittamaan lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!

Jos  olet valmis antamaan tämän ajan Jumalalle, liity kanssamme YWAMin näkyyn, joka on “Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi!”

MISSÄ JA MILLOIN

REACH DTS alkaa Helsingissä syyskuussa 2018 ja loppuu tammi- helmikuun vaihteessa 2019.

Opetus ja majoitus tapahtuvat Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5 B 37, 00100 Helsinki.

HINNAT

  • Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.
  • Luentojakso 2500 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan aktiot ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.
  • Ulkomaanaktio 2500€ (kohdemaasta riippuen)sisältää lentoliput, vakuutuksen, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa ja noin 5000€ yhteensä.

HAE NYT

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi

Tutustu meihin

Amy Manninen
Amy ManninenKeskuksen Koordinaattori, DTS Johtaja
Syntynyt Marylandissa ja kasvanut Sanibel Saarella Floridassa, asunut Suomessa 2011 vuodesta lähtien, tehnyt DTS:n 2013 & SOPL:n 2015, työskennellyt YWAM Helsingissä 2014 vuodesta lähtien. Amy nauttii olla rinnallakulkija ihmisten kanssa matkalla heidän alkuperäiseen suunnitelmaansa. Häntä kiehtoo ihmisten tarinat ja hän kaipaa rakentaa syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita. Hän rakastaa olla luova sekä musiikissa että taiteen alueella, tapahtuipa se sitten seurakunnassa tai sen ulkopuolella. Hänen ilonsa on avata kotinsa palvellakseen ystäviä kuin myös vieraita ja antaa tilaa Jumalan kohtaamiselle. Hän rakastaa 1 Jumalaa, 1 miestä ja 1 kansaa: Jeesusta, Nikiä ja Suomea.
Niki Manninen
Niki ManninenKeskuksen Koordinaattori, DTS Johtaja
Syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä, tehnyt YWAMin DTS:n 2013 & BCC:n 2014, työskennellyt YWAM Helsingissä 2015 vuodesta lähtien. Niki pelastui radikaalisti vajaa 6 vuotta sitten ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Niki tarttuu tilaisuuksiin päästä todistamaan, rohkaisemaan tai opettamaan siitä mitä Jumala on antanut hänen sydämelle. Niki rakastaa työskennellä yhdessä aviopuolisonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.
Keskuksen henkilökunta
Sanna & Beto ovat suomalais-argentiinalainen pariskunta, jotka ovat tehneet työtä Argentiinassa YWAMin parissa noin 15 vuotta. He muuttivat Suomeen huhtikuussa 2018 ja tulevat mukaan Helsingin YWAMin työhön. He ovat olleet perustamassa useampaa YWAMin keskusta Argentiinassa, ja ovat kouluttautuneet opettamiseen, sielunhoitoon ja ylistykseen.
Aram Sanjary
Aram SanjaryDTS henkilökunta
Aram on Iranista ja teki oma DTS:nsä Helsingissä viime vuonna 2017. Hän tuli uskoon vuonna 2016 kun hän tuli Suomeen perheensä kanssa pakolaisina. Hän rakastaa Jumalan muuttuvaa voimaa ihmisten elämissä ja hän halua nähdä muslimit tulossa uskoon! Vapaa ajalla Aram tykkää ylistämisestä, biljardia pelaamisesta ja kahvittelu hetkistä kavereiden kanssa.
Joonas Leskinen
Joonas LeskinenDTS henkilökunta
Joonas teki hänen DTSää Rovaniemella vuonna 2015 vaimonsa kanssa vuonna 2015. Hän on ollut mukana mini-dts:n henkilökunnassa pari vuotta ja myös käynyt monilla lähetysmatkoilla mm Brasiliassa, Filippiineillä, ja Latviassa. Hän on nälkäinen Jumalan puoleen ja intohimoinen Jeesuksesta! Vapaa ajalla hän tykkää käydä syömässä, saunassa, ja skeittaamassa.

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi