Helsinki 2018-04-13T14:16:10+00:00

YWAM HELSINKI

YWAM Helsinki

YWAM Helsinki kokoaa yhteen intohimoisia Jeesuksen seuraajia, joilla on sydämessä näky evankeliumin levittämisestä, Jumalan valtakunnan leviämisestä ja nuorten opetuslapseuttamisesta. YWAM Helsinki on pioneerivaiheessa oleva keskus, joka rakentaa ja rakentuu Jumalan tuntemisen ja Jumalan tunnetuksi tekemisen ympärille. Tule mukaan rakentamaan keskusta kanssamme!

Ota yhteyttä

Kontaktihenkilö: Amy Manninen
email: manninen.office@gmail.com
040 468 6359

Kysy lisää: helsinki@ywam.fi

YWAM Helsingin koulut ja tapahtumat

REACH DTS /// Syyskuu 2018 – Helmikuu 2019

“Lähde kanssamme tavoittamaan (englanniksi REACH) lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!”

MITÄ

REACH-opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla. Koulu on nimeltään REACH, ja sen vahvana painopisteenä on evankeliointi ja ihmisten tavoittaminen Kristukselle. Haluamme tuntea Jumalan ja tehdä Hänet tunnetuksi samalla kun varustamme oppilaamme tavoittamaan toisia evankeliumilla.

12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman identiteettimme löytämiseen Hänen perheessaan. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAMissä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus on intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentoirointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta. Aamumme alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, rukouksella ja ylistyksellä.

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, käytännön palvelutyössä jne. Jo luentojakson aikana teemme evankeliointiaktioita pääkaupunkiseudulla.

Luentojakson jälkeen lähdemme 9 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

KENELLE

REACH DTS sopii parhaiten nuorille aikuisille, jotka haluavat päästä syvempään suhteeseen Isän kanssa ja löytää oman paikkansa maailmassa. Tämä koulu on unelman kantajille, riskinottajille, seikkailijoille ja niille jotka ovat päättäneet etsiä ja löytää elämässään sen, mikä on todella tavoittelemisen arvoista. Haluamme oppilaaksemme sinut, joka haluat oppia kanssamme tavoittamaan lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!

Jos  olet valmis antamaan tämän ajan Jumalalle, liity kanssamme YWAMin näkyyn, joka on “Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi!”

MISSÄ JA MILLOIN

REACH DTS alkaa Helsingissä syyskuussa 2018 ja loppuu tammi- helmikuun vaihteessa 2019.

Opetus ja majoitus tapahtuvat Kristuskyrkanilla,Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5, 00100 Helsinki.

HINNAT

  • Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta.
  • Luentojakso 2500 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan aktiot ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.
  • Ulkomaanaktio 2500-3000 € (kohdemaasta riippuen)sisältää lentoliput, vakuutuksen, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa ja noin 5000€ yhteensä.

HAE NYT

KYSY LISÄÄ

Jos haluat lisää tietoa tai sinulla on kysymyksiä, voit lähettää viestiä sähköpostiimme: helsinki@ywam.fi

YWAM Nights /// Avoimet illat

Kaipaatko piristystä arkeesi? Haluatko kasvaa hengellisesti? Kaipaatko YWAM yhteisöä? Tule kansainvälisiin, inspiroiviin ja uutta luoviin iltoihimme joka kuukauden viimeinen keskiviikko tammikuun ja toukokuun välisen ajan. Illat on kaikille avoimia ja maksuttomia. Kahvista kerätään vapaaehtoinen maksu tulevia aktioita varten. Tervetuloa!

Paikka: Kristuskirkko, Apollonkatu 5.
Aika: joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 18-20, 31.1., 28.2., 28.3., 17.4 (tiistaina),25.4. ja 30.5.2018.

Lisää tietoa löytyy YWAM Helsinki Facebook sivulta, sekä ywamhelsinki Instagram tililtä.

Tutustu meihin

Amy Manninen
Amy ManninenKontaktihenkilö, koulun johtaja
Syntynyt Marylandissa ja kasvanut Sanibel Saarella Floridassa, asunut Suomessa 2011 vuodesta lähtien, tehnyt DTS:n 2013 & SOPL:n 2015, työskennellyt YWAM Helsingissä 2014 vuodesta lähtien. Amy nauttii olla rinnallakulkija ihmisten kanssa matkalla heidän alkuperäiseen suunnitelmaansa. Häntä kiehtoo ihmisten tarinat ja hän kaipaa rakentaa syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita. Hän rakastaa olla luova sekä musiikissa että taiteen alueella, tapahtuipa se sitten seurakunnassa tai sen ulkopuolella. Hänen ilonsa on avata kotinsa palvellakseen ystäviä kuin myös vieraita ja antaa tilaa Jumalan kohtaamiselle. Hän rakastaa 1 Jumalaa, 1 miestä ja 1 kansaa: Jeesusta, Nikiä ja Suomea.
Niki Manninen
Niki ManninenKontaktihenkilö, koulun johtaja
Syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä, tehnyt YWAMin DTS:n 2013 & BCC:n 2014, työskennellyt YWAM Helsingissä 2015 vuodesta lähtien. Niki pelastui radikaalisti vajaa 6 vuotta sitten ja hän on saanut kokea evankeliumin muuttavan voiman. Nikin intohimo on kertoa ihmisille Jeesuksesta ja nähdä evankeliumin voiman radikaalisti muuttavan ihmisten elämiä kaikkialla maailmassa, tapahtuipa se sitten kaupassa, salilla tai kadulla. Niki tarttuu tilaisuuksiin päästä todistamaan, rohkaisemaan tai opettamaan siitä mitä Jumala on antanut hänen sydämelle. Niki rakastaa työskennellä yhdessä aviopuolisonsa Amyn kanssa ja molemmat ovat innokkaita hyppäämään seikkailuihin Jumalan kanssa.
Marjo Loponen
Marjo LoponenOsa-aika henkilökunta
Marjo Loponen on tehnyt oman elämää mullistaneen opetuslapseuskoulunsa Havaijilla, Konan saarella miehensä Arin kanssa vuonna 2012. Vuonna 2014 he olivat henkilökunnassa mukana Havaijilla. Ennen opetuslapseuskouluaan Marjo teki pitkän uran politiikan parissa. Tällä hetkellä Marjo on YWAM Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja ja työskentelee kokopäiväisesti YWAMissa. Ari tekee työtä yrittäjänä. Marjolla ja Arilla on kolme lasta, joista kaksi on jo aikuisia ja he ovat olleet naimisissa 22 vuotta. Marjo haluaa palvella hengellisenä äitinä, ja hänen sydäntään koskettaa kasvun, vapautumisen ja eheytymisen todistaminen nuorten keskellä.

Haluatko kuulla lisää?? Email: helsinki@ywam.fi