Tilaa YWAM uutiset!

Liity Missionuorten email-uutiskirjelistalle ja saat nopeimmin tietoa uusista mahdollisuuksista, kuulumisia toiminnasta ympäri Suomea ja maailmaa sekä makupaloja parhaista opetuksista. Toimitamme viestejä 1-4 kpl kuukaudessa. Voit liittyä sähköpostilistalle ao. lomakkeen kautta, tai lähettämällä postia osoitteeseen toimitus[ät]ywam.fi !

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.  Täytä myös lomakkeen lopussa oleva helppo matemaattinen turvakysymys, sen tarkoitus on estää meitä saamasta roskapostia.

Listalta voi erota lähettämällä sähköpostia osoitteella toimitus[ät]ywam.fi

YWAM Uutiset -lehdessä tiedotetaan Missionuorten toiminnasta Suomessa ja muualla maailmassa. Lehti ilmestyy painettuna n. kerran vuodessa tai parissa, tarpeen mukaan.

Lehden tilaukset ja tiedustelut:
email.  toimitus[ät]ywam.fi
tai:  p. 045-6785201

Terveisin,
Toimitus

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:
YWAM Finland ry
Kirkkotie 401
62500 Evijärvi
Y-tunnus: 1006817-2
www.ywam.fi

Yhteyshenkilö:   Tapio Luoma-aho (hall. siht.)
Puh. +358 45 6785201
Email. toimitus[ät]ywam.fi
Rekisterin nimi:  Sähköpostilista

Tietojen käsittelyn tarkoitus

YWAM Finland ry tiedottaa toiminnastaan sähköisesti uutiskirjeillä sekä satunnaisesti myös postitse tai muulla tavoin niille henkilöille, jotka ovat yhteystietonsa tätä varten antaneet. Tiedotusta varten ylläpidetään yhteystietolistaa henkilöistä, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa vastaanottaa uutiskirjeitä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kirjataan seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, milloin tai miten liittynyt listalle (esim. osoite saatu tapahtumassa X v. 2012), sekä muu uutiskirjeen tilanneen tilauslomakkeeseen merkitsemä vapaaehtoinen tieto.  Paperiuutiskirjeen tilanneiden osalta lisäksi: postiosoite, paikkakunta.

Tietojen luovutukset

Henkilön tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman henkilön lupaa, elleivät laki ja asetukset toisin määrää.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä säilytetään YWAM Finland ry:n tiedottajan hallussa olevalla tietokoneella. Lisäksi siitä voidaan ottaa varmuuskopioita paperille tai toiselle yhdistyksen hallussa olevalle tietokoneelle tai ulkoiselle tallenusvälineelle. Paperille tulostettua listaa pidetään hyllyssä eikä kuljetella muualle.

Henkilötietojen muuttaminen ja tarkistaminen

Henkilö voi muuttaa, tarkistaa tai poistaa rekisteritietonsa ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön tai järjestön nettisivuilla olevan linkin kautta.