Vanha YWAMer?

Oletko ollut mukana jo Lähetysnuorten toiminnassa? Tai oletko ollut lähetystyössä maailman äärissä, YWAM:n työyhteydessä? Ehkä suoritit School of Evangelismin vuonna 1970 Lausannessa, jonka jälkeen Jumala johti sinut valoksi ja suolaksi työpaikallesi? Tai ehkä kävit Ugandassa DTS:n viime vuonna?

Eipä väliä, me haluamme kuulla sinusta!! Jokainen, joka on joskus ollut mukana Missionuorten toiminnassa tietää sanonnan “Kerran YWAMer, aina YWAMer!”. Tuo sanonta tarkoittaa sitä, että missä tahansa olet ollut ja palvellut ja mitä tahansa elämässäsi on tapahtunut, me haluamme oppia tuntemaan sinut. Olet osa samaa YWAM-perhettä! Ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on tarkoituksena järjestää erilaisia tapahtumia, joiden tavoite on yhdistää kadonneita perheenjäseniä ja keskittyä Jumalaan ylistyksen, palvonnan ja opetuksen merkeissä.

Yhteydenotto ei siis tarkoita sitä, että sitoudut viideksi vuodeksi kirjanpitäjäksi jollekin YWAM keskukselle, vaan ensisijaisesti haluamme kerätä ihmiset yhteen ja nähdä mitä Jumalalla on varattuna meille, tälle moninaiselle YWAM-perheelle!

Ota yhteyttä, me odotamme kuulevamme sinusta!