Tule mukaan!

Lue ajankohtaisimmista mahdollisuuksista sivun oikeasta laidasta! ->

Youth With A Mission -liike toimii kokonaan vapaaehtoistyöllä. Jokainen voi olla tukemassa toimintaamme tavalla tai toisella, ja lähinnä sydämen asenne on se mikä ratkaisee. Ensisijaisesti tarvitsemme ihmisiä, jotka sitoutuvat rukoilemaan työmme puolesta! Vihollinen antaa meidän kristittyjen olla kivasti rauhassa siihen saakka, kunnes me alamme olemaan uhka hänen suunnitelmilleen. Jumala on antanut meille kaksi vahvaa asetta taistelussa pimeyden valtoja vastaan: rukouksen ja rakkauden, joita meidän tulee myös käyttää tehokkaasti!

Tukijaksi?

Voit tukea toimintaamme myös taloudellisesti monella tavalla: tukemalla työntekijöitämme, keskuksia tai eri työmuotoja tai hankkeita. Jos tahdot tukea toimintaamme taloudellisesti, ota yhteyttä kansalliseen toimistoon tai suoraan ko. henkilöön tai toimipisteeseen, jonka Jumala on laskenut sydämellesi. Tilinumeromme löydät myös yhteystiedot-kohdasta.

Mukaan työhön?

Voit lähteä mukaan toimintaan myös lyhytaikaiseksi työntekijäksi. Eri keskuksilla tarvitaan usein avuliaita käsiä erilaisissa projekteissa, sekä rakennushankkeissa, ja olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä sinulla on sydämelläsi. Voit palvella lyhytaikaisesti omilla lahjoillasi ns. Mission builderina max. 3 kuukautta jaksoissa (kts. myös Mission Builders -liikkeen omat sivut). Jos koet kutsua pidempiaikaiseen Missionuorten työhön Suomessa tai ulkomailla, sinun tulee ensin suorittaa DTS. DTS:n suoritettuasi voit myös jatkaa opintoja U of N:n kursseilla, lähteä lähetystyöhön haluamaasi kohdemaahan Missionuorten kautta, tai palvella Suomessa sillä paikalla, johon Jumala sinut johtaa.

Lisäämme tietoa palvelumahdollisuuksista Suomessa näille sivuille lähitulevaisuudessa.

Mahdollisuuksia on rajattomasti, ja jos koet kutsua Missionuoriin, niin kehoitamme sinua rukoilemaan lisää Jesaja 6:8 lainaten: “Tässä olen, lähetä minut“. Voit myös ottaa yhteyttä haluamaasi keskukseen, ja kertoa ajatuksistasi. Me kuulemme mielellämme sinusta, ja autamme sinua kohti Jumalan suunnitelmaa Sinun varallesi!