Henkilökunta & talous

YWAM pyörii vapaaehtoisten lahjoittajien varassa. Jokainen YWAMin työntekijä, mukaan lukien perustaja Loren Cunningham, kerää henkilökohtaisia tukijoita huolehtimaan toimeentulostaan. Suurin osa YWAM:in työntekijöistä saa tukensa ystäviltään, perheeltään ja seurakunnilta, jotka tukevat heidän työtään. Loput YWAM:ilaiset työskentelevät omien säästöjensä varassa, tekemällä osa-aika työtä, pyörittämällä pienyritystä tai eläkkeen turvin.

YWAM on tarkoituksella valinnut henkilökohtaisen varainkeruujärjestelmän ensisijaiseksi tavaksi mahdollistaa henkilökunnassa palveleminen. Me tiedostamme, että on olemassa monia muita tapoja täyttää taloudelliset tarpeet, mutta myös meidän valitsemamme tapa on Raamatun mukainen ja on mahdollistanut kymmenien tuhansien ihmisten liittymisen täyttämään suurta lähetyskäskyä.

Se on myös taloudellinen malli, joka mahdollistaa monien tärkeiden työmuotojen toimimisen tässä maailmassa tänä aikana. Aivan kuten kirkon tai seurakunnan työntekijät turvautuvat lahjoitusten varassa olevaan palkkajärjestelmään, samoin meidän henkilökuntamme tukeutuu taloudellisten tukijoiden antamaan toimeentuloon.

Me uskomme, ja olemme käytännössä kokeneet yhä uudelleen ja uudelleen, että henkilökohtainen varainkeruu-järjestelmä mahdollistaa monia etuja työntekijöillemme. Järjestelmä luo läheisen siteen tukijoiden ja kentällä olevan työntekijän välille ja auttaa työntekijöitämme kokemaan Jumalan huolenpitoa odottamattomilla tavoilla. Yhdistetty rukous ja taloudellinen tuki mahdollistaa vahvan yhteistyön, joka rohkaisee työntekijöitämme ja siunaa palvelumuotojamme.

Jos olet kiinnostunut liittymään YWAM:in henkilökuntaan tai olemaan osana lyhytaikaisessa lähetystyössä, ota yhteyttä siihen YWAM keskukseen, jossa haluat palvella.