Bible core course – Bcc

Induktiivisen Raamatuntutkimusmenetelmän peruskurssi, Bcc.

Bible Core Course on intensiivinen, kolmen kuukauden pituinen kurssi, jonka aikana Raamattu luetaan kerran läpi. Syvennymme n. 14:sta Vanhan ja Uuden testamenttin kirjaan kokeneiden opettajien ohjauksella. Jumalan Sanan opiskelun ei tarvitse olla tylsää! Kurssin aikana pääset käyttämään luovuuttasi. Kun opiskelet elävää Sanaa, saat huomata kuinka se alkaa uudistamaan ja muuttamaan sinua!

Vaatimuksena kurssille hakeutumisessaa on Opetuslapseuskoulun (DTS) suorittaminen. Bible Core Course on University of the Nations -yliopiston ns. toisen asteen kurssi.

Kurssin hinta on 2200€. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja hallinnolliset maksut. Siihen eivät sisälly vakuutukset, henkilökohtaiset menot tai matkasi Rovaniemelle tai pois Rovaniemeltä.

Bcc on kaksikielinen koulu. Opetukset käännetään suomeksi ja englanniksi. Jos et ole Suomesta, tulet varmasti oppimaan vähän suomea ja jos olet Suomesta, niin englanninkielesi tulee varmasti vahvistumaan!

Koulun lopuksi on mahdollista lähteä mini-aktioon joko Venäjälle tai Saamelais-alueelle. Aktion hinta ei ole vielä tiedossa. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus ja matkat. Siihen eivät sisälly vakuutukset tai henkilökohtaiset menot.

Hakukaavake

Lisätietoa: bcc.lapland@gmail.com