Urban Impact DTS

YWAM Teopolis /// Syyskuu 2017 – Helmikuu 2018

Cover

Urban Impact DTS on opetuslapseuskoulu kaupungin sykkeessä. Lähde mukaan seikkailuun, joka vie sinut Tampereelta maailman ääriin!

Urban Impact DTS on viisi kuukautta kestävä intensiivinen YWAM opetuslapseuskoulu, jossa opit tuntemaan Jumalan ja tekemään hänet tunnetuksi ymmärrettävällä tavalla tälle sukupolvelle.

Evankeliumi on hyvä uutinen maailmalle, joka on täynnä rikkinäisyyttä, keskeneräisyyttä, yksinäisyyttä ja epäoikeudenmukaisuutta. Jumalalla on suunnitelma, joka on täynnä toivoa, valoa, elämää ja oikeudenmukaisuutta. Haluaisitko olla osa dynaamista, maailmaa muuttavaa liikehdintää, jonka ytimessä on vallankumouksellinen sanoma Jeesuksesta Kristuksesta? Haluaisitko löytää omat lahjasi ja oman kutsumuksesi Jumalan suuressa suunnitelmassa?

DTS järjestetään Teopoliksessa, Tampereen keskustassa, Suomen teologisella opistolla. Viisi kuukautta kestävä DTS alkaa syyskuussa 2017. DTS on opintotukeen oikeuttavaa koulutusta.

Kohdemaat: Albania, Costa Rica & Papua-Uusi-Guinea

Kesto:

Luentojakso 4.9.-24.11.2017

Ulkomaan harjoittelujakso 25.11.2017-8.2.2018

Koulu päättyy 9.2.2018


Haku

Haku Urban Impact DTS -opetuslapseuskouluun tapahtuu kahdessa vaiheessa:

  1. Henkilötietolomake
  2. Henkilökohtaiset kysymykset

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä henkilötietolomakkeen Suomen teologisen opiston sivuilla. Vastaanotettuamme hakemuksesi lähetämme sinulle viestin, joka sisältää linkin hakemuksen toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme sinusta mahdollisimman kattavan kuvan.

Hae Urban Impact DTS:aan Suomen teologisen opiston sivuiltaHAKEMUS

Hinta

Luentojakso: 2600€ (sisältää opetuksen, materiaalit, majoituksen ja ruokailut)

Ulkomaan harjoittelujakso: 2000-3500€ (kohdemaasta riippuen)


Streamit

Urban Impact DTS:ssa on kolme streamia. Stream on valinnaisaine, jossa alansa ammattilaiset tulevat kouluttamaan oppilaita ja jakamaan omaa erikoisosaamistaan. Streamien tarkoituksena on varustaa sinut käyttämään lahjojasi Jumalan valtakunnan eteenpäin viemiseen. Älä huoli, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta! DTS on paras paikka oppia uutta! 

1) Seurakunnanistutus
Evankeliointi, opetuslapseuttaminen, Raamatun opettaminen, moninkertaistuminen, seurakunnan istuttamisen perusteet

2) Luovuus & Media
Luovuus, Jumalan kanssa luominen, musiikki, ylistys, sosiaalinen media ja media

3) Oikeudenmukaisuus
Laupeudentyö, ihmiskaupan vastainen työ, pakolaistyö, köyhyys, orvot, nälänhätä ja muut oikeudenmukaisuuteen liittyvät teemat.

Lisätietoja streameista julkaistaan kevään ja kesän aikana!


Tutustu koulun johtajiin

henri_promo tata_promo heather_promo

Henri Hermunen on aviomies, isä, johtaja, pioneeri ja opettaja. Bongaat Henrin useimmiten kirja kädessä, kolme muuta kirjaa repussa ja kahvikuppi lähettyvillä. Suunnitelmat, visiot ja strategiat virtaavat Henrin suonissa ja hän etsii jatkuvasti keinoja tehdä uusia asioita uusilla tavoilla

Tata Hermunen on rakastunut vaimo, tuore äiti, ystävä, tunteikas laulaja ja kutsuttu julistamaan sovintoa. Tatan intohimona on olla ääni: toivon, ennalleen asettamisen, rauhan ja Jumalan valtakunnan ääni. Tata rakastaa matkustamista, musiikkia, herkullista ruokaa ja syviä ystävyyssuhteita.

Heather Kirkpatrick (USA) rakastaa Jumalaa ja ihmisiä erityisellä tavalla. Hän on aina valmiina istumaan kanssasi lauantaiaamuna, avaamaan Raamatun ja tutkimaan Jumalan mysteerejä kanssasi. Hänen askeleensa ovat radikaalin uskon ohjaamia ja hänen elämänsä on täynnä iloa.