REACH DTS Helsinki

Reach_dts

“Lähde kanssamme tavoittamaan (englanniksi REACH) lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!”

MITÄ

REACH-opetuslapseuskoulu on kahdesta osasta koostuva intensiivinen koulutusohjelma nuorille aikuisille, joka sisältää luentojakson kauniissa Helsingissä sekä aktion maailmalla. Koulu on nimeltään REACH, joka tarkoittaa aitoa evankelioivaa elämää ja Kristuksen kaltaista vieraanvaraisuutta. Haluamme tuntea Jumalan ja tehdä Hänet tunnetuksi samalla kun varustamme oppilaamme tavoittamaan toisia evankeliumilla. Tältä se näyttää:
R = Real Life = Aito Elämä – Opimme elämään uskoa todeksi arjessa, ja tekemään siitä ajankohtaista, aitoa ja helposti lähestyttävää. 
E = Evangelism = Evankeliointi –
 Opimme jakamaan evankeliumia omalla tavalla missä vain, milloin vain ja kaiken antaen.
A = And = Ja – Tunnustamme, että Kristuksen ruumis on tehty monista osista, jotka toimivat yhdessä.
C = Christ-Like = Kristuksen kaltainen  – Opimme elämään Jeesuksen esimerkkiä, elämänasennetta ja johdatusta seuraten.
H = Hospitality = Vieraanvaraisuus – Kreikan kielessä vieraanvaraisuus merkitsee ystävyyden osoittamista vieraille. Opimme osoittamaan vieraanvaraisuutta muita palvellen, aikaa antaen ja lähelle kutsuen.

12 viikon luentojakson aikana keskitymme Jumalan tuntemiseen ja oman paikkamme löytämiseen Hänen valtakunnassaan. Jokaisella viikolla kuulemme eri opettajia, jotka tulevat kaikkialta maailmasta. YWAMissä arvostetaan opettajia, jotka tekevät ensin, ja vasta sen jälkeen opettavat. Opetus tulee olemaan intensiivistä, haastavaa ja Pyhän Hengen johtamaa. Luentojen lisäksi opimme yhteisöllisen asumisen, pienryhmien, kotitehtävien, mentoirointien, ylistyksen ja esirukouksen, viikottaisten aktioiden ja käytännöllisten työpalvelujen kautta.

Käytännössä aamut alkavat henkilökohtaisella Jumalan kohtaamisella, jota seuraa rukous ja ylistyshetki, ja opetus. Kuulet opetusta mm. näistä aiheista:
– Jumalan luonne
– Jumalan äänen kuuleminen
– Identiteetti Kristuksessa
– Raamatullinen maailmankuva
– Ylistys ja rukous
– Evankeliointi

(Huom! Kaikki opetus tulkataan suomeksi ja englanniksi.)

Vietämme iltapäivät yhdessä opiskellen, pienryhmissä, mentorin kanssa, paikallisissa aktioissa, käytännön palvelutyössä jne.

Luentojakson jälkeen lähdemme 8 viikon intensiiviselle ulkomaan aktiomatkalle, jonka tavoitteena on tehdä Jumala tunnetuksi ja laittaa käytäntöön se, mitä luentojaksolla on opittu. Aktiossa saat käytännössä nähdä ja tehdä lähetystyötä Jumalan kutsua jakaen ja palvellen erilaisissa tehtävissä yhdessä tiimin kanssa.

Tämä aika on totisesti kokopäiväinen ja elämää-muuttava 5 kuukauden jakso elämässäsi!

KENELLE

REACH DTS sopii parhaiten nuorille aikuisille, jotka haluavat päästä syvempään suhteeseen Isän kanssa ja löytää oman paikkansa maailmassa. Tämä koulu on unelman kantajille, riskinottajille, seikkailijoille ja niille jotka ovat päättäneet etsiä ja löytää elämässään sen, mikä on todella tavoittelemisen arvoista. Haluamme oppilaaksemme sinut, joka haluat oppia kanssamme tavoittamaan lähellä olevia ja kaikkia kansoja evankeliumin ilosanomalla!

Jos  olet valmis antamaan tämän ajan Jumalalle, liity kanssamme YWAMin näkyyn, joka on “Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi!”

MISSÄ JA MILLOIN

REACH DTS alkaa Helsingissä 4. syyskuuta 2017 ja loppuu tammikuun 2018 lopussa.

Opetus ja majoitus tapahtuvat Kristuskyrkanilla, Helsingin keskustassa, osoitteessa Apollonkatu 5, 00100 Helsinki.

HINNAT

  • Rekisteröintimaksu on 200 €. Maksat tämän VASTA kun sinut on hyväksytty. Maksua ei palauteta, mutta se huomioidaan luentojakson kokonaissummassa.
  • Luentojakso 2500-2700 € sisältää majoituksen ja ruoan, kotimaan aktiot ja luentojaksoon sisältyvät matkat sekä tietysti opetuksen. Luentojakso tulee maksaa kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.
  • Ulkomaanaktio 2200-2500 € sisältää lentoliput, vakuutuksen, majoituksen, ruoan ja kaiken tarvittavan. Ei kuitenkaan sisällä mahd. viisumia, lääkkeitä tai rokotuksia. Ulkomaanaktio tulee maksaa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.
  • Suomalaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada kelan opintotukea. Tuen edellytyksenä on rekisteröityminen Suomen teologisen opiston opiskelijoiksi. Tämä rekisteröityminen maksaa opiskelijalle 300 €.

Kokonaisuudessaan DTS maksaa noin 1000€ kuukaudessa ja noin 5000€ yhteensä.

Hinnat tarkentuvat myöhemmin asumisjärjestelyiden ja matkakohteen selvitessä.
Lisää tietoa tulossa!

HAKUPROSESSI

Haku REACH DTS -opetuslapseuskouluun tapahtuu kahdessa vaiheessa:

1. Henkilötietolomake
2.
Henkilökohtaiset kysymykset

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä henkilötietolomakkeen Suomen teologisen opiston sivuilla. Vastaanotettuamme hakemuksesi lähetämme sinulle viestin, joka sisältää linkin hakemuksen toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme Sinusta mahdollisimman kattavan kuvan. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä saatuamme valmiin hakemuksesi, suosituksesi ja rukoiltuamme asiaa. Odotamme innolla hakemustasi!

Hae Helsingin REACH DTS:aan Suomen teologisen opiston sivuiltaHAKEMUS

Kouluun on haettava 27. elokuuta mennessä. Hakuaikaa on jatkettu, vielä on paikkoja jäljellä!!

HUOMIO: Koulussamme on sekä minimi- että maksimioppilasmäärä. Tämä takaa oppilaillemme parhaan mahdollisen oopimisen ja kokemuksen.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja koulusta saat lähettämällä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen: