Heart for Israel DTS

HFIDTS Promo yleis

Heart for Israel DTS 

YWAM järjestää eri painotuksella olevia Opetuslapseuskouluja (DTS) eri puolilla Suomea ja maailmaa. Painotuksia löytyy erilaisiin harrastuksiin, elämäntilanteisiin, työaloihin ja lähetyskenttiin liittyen, mutta Ruurikkalan Heart for Israel DTS on ainoa laatuaan ja tähtää henkilökohtaisen kasvun, Jumala suhteen vahvistumisen ja oman kutsumuksen löytämisen lisäksi luomaan terveen, selkeän ja tarkoituksenmukaisen suhteen juutalaiseen kansaan ja maa-alaan, jota kutsumme Israeliksi. Samalla kun opimme itsestämme ja Jumalasta, saamme oppia myös Jumalan suunnitelmista Israelin varalle.

Heart for Israel DTS koostuu neljästä elementistä:
1. Ylistys, palvonta, hengellinen sodankäynti ja rukous: Vietämme paljon aikaa Jumalan läsnäolossa, Häneen tutustuen ja antaen Hänelle tilaa liikkua ja toimia keskellämme.
2. Vahva perusta & kirkas näkökyky: Raamatullista opetusta sekä omasta perustastamme, että Israelin kutsusta olla valona kansoille ja avainroolista koko kristikunnan hengelliseen heräämiseen, sekä maailmanlaajuiseen herätykseen.
3. Kutsumus ja identiteetti Kristuksessa: Tiivis läpileikkaus Jumalan suunnitelmaan jokaisen yksilön kohdalla, selkeää opetusta erilaisten kutsujen rooleista Jumalan Valtakunnassa ja identiteettimme vaikutuksesta suuren lähetyskäskyn toteuttamiseen.
4. Ihmisten tavoittaminen käytännössä, Suomessa ja Israelissa: Voimallista opetusta, käytännönläheistä kutsuumme astumista ja kontaktien luomista.

Heart For Israel DTS järjestetään Ruurikkalan keskuksella ja kaikki tulkataan suomeksi/englanniksi.

 

Opettajamme ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä, juutalaisen kontekstin ja Israelin poliittisen tilanteen ymmärtäviä Jumalan miehiä ja naisia. Olemme rakentaneet yhteyttä heidän kanssaan vuosien ajan ja voimme luvata, että tulet oppimaan heiltä paljon, riippumatta aikaisemmista tutkimuksistasi ja ymmärryksestäsi. Turvallisuussyistä emme voi julkaista opettajiemme nimiä.

 

Lue lisää seuraavasta Heart For Israel DTS:stä ja hae mukaan!