Education DTS

boy-670602 (2)

Onko sydämelläsi kristillinen kasvatus? Työskenteletkö kasvatusalalla tai harkitsetko kasvatusalan opintoja? Kiinnostaako lähetystyö? Kaipaatko syvempää jumalasuhdetta ja kristittynä kasvamista? Onko aika astua johonkin uuteen tai pitää välivuotta?

Tervetuloa Tampereelle Education DTS-opetuslapseuskouluun kevätlukukaudeksi 2018!

Discipleship Training School (DTS), suomeksi opetuslapseuskoulu, on kansainvälisen Youth With A Mission järjestön peruskurssi, joita järjestetään eri puolilla maailmaa, nyt myös Tampereella.

DTS alkaa 11 viikon luentojaksolla, jonka aikana perehdytään mm. kristinuskon perusteisiin, Raamattuun, Jumalan tuntemiseen, raamatulliseen maailmankuvaan ja oman identiteetin kasvuun vierailevien opettajien johdolla ja käytäntöön soveltaen. Education DTS sisältää myös kristilliseen kasvatukseen ja opetukseen sekä kasvattajan identiteettiin ja kutsumukseen liittyviä teemoja. Luentojaksoon sisältyy myös lyhyitä kotimaan aktioita ja kansainvälisille opiskelijoille tarjolla on myös perehtymistä suomalaiseen koulumaailmaan.

Luentojaksoa seuraa noin kahden kuukauden mittainen harjoittelujakso ulkomailla, jossa opittua laitetaan käytäntöön mitä erilaisimmilla tavoilla. Ulkomaanjakson kohteena on jokin kasvatukseen liittyvä työalue.

Aikataulu
Luentojakso 8.1.-31.3.2018
Ulkomaan jakso 1.4.-27.5.2018
Päättymispäivä 1.6.2018

Luentojakson hinta-arvio on n. 2700-3000 €, tarkka hinta vahvistetaan myöhemmin. Ulkomaan harjoittelujakson hinta määräytyy kohdemaan mukaan, arviolta n. 2500-4000 €. Opintoihin on mahdollista hakea Kelan opintotukea.

Hakeminen

Haku Education DTS -opetuslapseuskouluun tapahtuu kahdessa vaiheessa:

1. Henkilötietolomake
2. Henkilökohtaiset kysymykset

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä henkilötietolomakkeen Suomen teologisen opiston sivuilla. Vastaanotettuamme hakemuksesi lähetämme sinulle viestin, joka sisältää linkin hakemuksen toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme sinusta mahdollisimman kattavan kuvan.

Hakemuslomake