Rovaniemi

YWAM Finland Ry aloitti toiminnan Rovavaniemellä yli 15 vuotta sitten. Silloin keskityttiin King’s Kids-työhön, lyhytaktioihin ja seminaareihin. Tällä hetkellä työ painottuu opetuslapseuskouluihin, kesäaktioihin ja erilaisiin tapahtumiin.

Rovaniemi on Lapin sydämessä. Se on pinta-alaltaan Euroopan suurin kaupunki ja sijaitsee pohjoisella napapiirillä nauttien kaikista vuodenajoista. Kesän yöttömän yön valoloisto, syksyn raikkaus ja ruskan tuoma värikirjo, talven kaamos ja revontulet, ja kevään upeat laskettelu- ja hiihtokelit tuovat turistit kotimaasta ja kauempaakin maailmalta ihastelemaan Luojan kädenjälkeä.

Toimintamme tavoitteena on rakentaa Jumalan valtakuntaa kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla yhdessä paikallisseurakuntien kanssa. Halunamme on saavuttaa evankeliumilla paikalliset, naapurimaat ja kansakunnat. Näkynä on varustaa nuoria viemään maailmaan Sanan totuutta ja Ilosanomaa rakkaudella. Tällä hetkellä meillä pyörii Cross Border opetuslapseuskoulu, Bible Core Course (3 kk:n Raamatun peruskurssi), Giant Killers-kesäaktiot ja järjestämme erilaisia tapahtumia yhdessä paikallisten kanssa.

YWAM Rovaniemen kotisivut