2000-luvulta nykypäivään

Vuonna 2003 YWAM:n johtajat ja Mercy Ships -työn johtajat päättivät erottaa Mercy Ships:n omaksi järjestökseen. 2000-luvulla julkaistiin myös 4K-työkalu. Työkalu jakaa maailman n. 4000 vyöhykkeeseen kielten ja kulttuurien mukaan ja auttaa hahmottamaan tavoittamattomien kansanryhmien tarpeita ja sitä, missä työtä ei vielä tehdä.

2010-luvulle tultaessa YWAM:n toimintaa on n. 180 maassa, yli 1000 toimipisteessä. Järjestön johtajuusrakennetta on myös uudistettu tiimijohtajuuden suuntaan, mm.  kansainvälistä johtotiimiä kutsutaan nykyään kansainväliseksi vanhimmistoksi.

Vuonna 2010 Youth With A Mission täytti 50 vuotta, mitä juhlittiin eri puolilla maailmaa. Loren ja Darlene kiersivät vuoden aikana 40 eri maassa osallistuen 50-vuotisjuhliin. Loren on yksi harvoja ihmisiä, joka on vieraillut jokaisessa maailman maassa. Matkoistaan ja kokemuksistaan Loren on kirjoittanut kirjan Kirja joka muuttaa kansat (Book That Transforms Nations). Loren ja Darlene ovat edelleen aktiivisesti mukana järjestön johtotehtävissä ja täynnä uusia ideoita tulevaisuuden varalle…

Tässä historiikissa on pintaraapaisu kaikista niistä toimintamuodoista, joissa YWAM on mukana! Työ ei ole vielä tehty ja Jumalan valtakunnassa on suuri tarve elonleikkaajille! Olisiko sinun paikkasi lähteä mukaan?

Historiikki sisältää otteita Loren Cunninghamin kirjasta Is That Really You, God?  (suom. Oletko se todella sinä, Jumala?)