YWAM Ruurikkala 10v. juhlat

On aika juhlia! On aika kiittää! On aika ylistää ja palvoa!
YWAM Ruurikkalan historia sai alkunsa 2008 vappuna, heti sen jälkeen kun olimme saaneet Ruurikkalan avaimet käteemme ja tulleet kohtaamaan kaiken sen suunnattoman työmäärän, jota meillä oli edessämme. Tuossa vaiheessa ”me” oli hyvin harvalukuinen joukko, joten vappuna 2008 järjestettiin ”vapputalkoot” piha-alueiden ja puutarhan siistimiseksi. Paikalle ilmaantui mukava joukko ystäviä ja paikallisia uskovia, ja siitä se toiminta sitten lähti käyntiin. 🙂
Jumala on ollut uskollinen Ruurikkalan työlle viimeisen 10 vuoden aikana tavalla, joka ylittää inhimillisen ymmärryksemme. Hän on voimallinen pitämään sanansa ja lupauksensa, ja meidän luonnollinen reaktiomme Hänen hyvyydelleen on heittäytyä rukoukseen ja palvontaan, joka nousee syvästä nöyryydestä ja pyhästä pelosta!
Nyt me kutsumme teidät juhlimaan kanssamme! Uskomme, että kun kokoonnumme yhteen, Jumala tulee kohtaamaan meitä rakkaudessaan ja pyhyydessään, sekä puhumaan myös siitä mitä on tuleva!
Jokainen päivä tulee olemaan erilainen ja pitämään sisällään opetusta, ylistystä ja rukousta, sekä tarinoita Jumalan uskollisuudesta – et siis halua missata yhtäkään näistä päivistä! 🙂
YWAM Ruurikkala 10v. juhlat 27.4.-1.5.2018 
Kyseessä on pitkä viikonloppu (perjantai – tiistai), jolloin koko ajaksi osallistuaksesi joudut ehkä ottamaan maanantain 30.4. vapaaksi.
Viikonlopun puhujavieraina ovat ystävämme ja useissa kouluissamme opettaneet Jumalan sankarit, Mark Erickson, Pekka Perho ja Tod McDowell. Ylistykseen ja palvontaan meitä johtaa Joona Kuusikoski.

Tiedossa on siis mielenkiintoista opetusta Jumalan uskollisuudesta, Hänen rakkaudestaan kansakuntia kohtaan ja ilmestystietoa Hänen suunnitelmistaan tuleviin aikoihin.

Tarjolla on myös lastenhoito-palvelua.

Hinnat: 
– Koko ajalta 75€ per henki, omilla liinavaatteilla.
– Lyhyemmältä ajalta 25€ per henki per vrk, omilla liinavaatteilla.
Tilaa on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea ja ilmoittautua mukaan heti! Ruurikkalan majoitustilojen täytyttyä pyrimme majoittamaan loput joko kotimajoitukseen tai muihin majapaikkoihin.
Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla TÄSTÄ! Ilmoittaudu 23.4. mennessä!
Sinua siunaten ja yhteistä aikaamme innolla odottaen!
Roope & Sanna-Maria Laukkonen
& koko YWAM Ruurikkalan henkilökunta

Date

27.huhti.18 - 1.touko.18

Time

Koko päivä
Category
QR Code