Heart for Israel DTS

Heart for Israel DTS 16.1.-14.6.2019

Jumala rakastaa kansoja! Jumala rakastaa jokaista ihmistä ja Hän haluaa että jokainen tulisi tuntemaan Hänet! Tässä opetuslapseuskoulussa on kyse ennen kaikkea Jumalan suuresta suunnitelmasta, jossa Israel ja juutalainen kansa näyttelee suurta roolia. Meillä jokaisella on oma tapamme suhtautua aiheeseen “Israel”, toiset rakastavst kaikkea siihen liittyvää, ja toiset taas kokevat negatiivisia tunteita. Joskus kuitenkin tunteemme ohjaavat meitä harhaan ja voimme menettää terveen näkökykymme Jumalan Sanaan.

Kristittynä meidän vastuumme on ymmärtää, että Israel on tärkeä osa Jumalan Sanaa eikä meidän tule irrottaa uskoamme juutalaisesta kansasta ja sen juurista, sillä meidän Kristuksemme on heidän Messiaansa! Jumala sanoo Israelia “silmäteräkseen” (Sak. 2:8) – toisin sanoen, Hän katsoo kaikkea Israelin läpi. Siihen Hän kutsuu myös meitä! Tämän koulun fokus on tuoda tasapaino kyseiseen aiheeseen, valmistaa sydämemme toimimaan Jumalan suunnitelmien mukaan ja rukoilla tavalla, joka muuttaa kansakuntien kohtaloita!

Heart For Israel DTS on opetuslapseuskoulu, joten käymme läpi YWAM:in DTS-opetuslapseuskoulun opintosuunnitelman, ja se toimii pohjana kaikelle muulle! Vaikka sinulla ei ole erityistä kutsua tai rakkautta Israelia kohtaan, se ei ole esteenä osallistumisellesi.

Opettajamme ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä, juutalaisen kontekstin ja Israelin poliittisen tilanteen ymmärtäviä Jumalan miehiä ja naisia. Olemme rakentaneet yhteyttä heidän kanssaan vuosien ajan ja voimme luvata, että tulet oppimaan heiltä paljon riippumatta aikaisemmista tutkimuksistasi ja ymmärryksestäsi. Turvallisuussyistä emme voi julkaista opettajiemme nimiä.

Koulutus tapahtuu englanniksi ja suomeksi.

Koulutuksen hinta:
– Luentojakso – 2500€ (sis. majoituksen, ruoan, opetuksen ja opetusmateriaalin)
– Ulkomaanjakso – 2300€ (sis. matkat, majoituksen, ruoan, opetuksen ja opetusmateriaalin)

Hinta ei sisällä passia, rokotuksia tai matkavakuutusta.

Koulutuksen tavoite Sinun kohdallasi:
– Saat selkeän näkökyvyn omaan elämääsi, Jumalan suunnitelmaan ja erilaisiin mahdollisuuksiisi.
– Sinulle aukeaa uusia kanavia palvella ja olla osana Jumalan seurakuntaa.
– Löydät rohkeuden ja tavan liikkeelle lähtemiseen, oman kutsusi toteuttamiseen!

Hakeminen

Haku Heart for Israel DTS –opetuslapseuskouluun tapahtuu näin:

Käynnistät hakuprosessin täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen, jossa sinua pyydetään vastaamaan lyhyesti elämääsi ja kristillistä uskoasi koskeviin kysymyksiin, jotta saisimme sinusta mahdollisimman kattavan kuvan. Hakemukseen kuuluu myös, että pyydät kolmea sinut hyvin tuntevaa henkilöä (yhden tulisi olla pastori/pappi tai hengellinen johtajasi) täyttämään suosituslomakkeet. Linkin suosituslomakkeeseen saat sähköpostiisi lähetettyäsi hakemuksesi. Voit myös hakea paperisella hakemuksella: löydät tulostettavan version hakulomakkeesta ja suosittelijalomakkeista klikattuasi ”HAE NYT” -painiketta.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja kaikki kolme suositustasi, käymme ne läpi rukoillen ja olemme sinuun yhteydessä.

HAE NYT

 

TÄYTTÖOHJEITA

Pyydämme sinua olemaan rehellinen vastatessasi kysymyksiin ja olemaan yli- tai aliarvioimatta itseäsi. Motivaatiosi pyrkiä opetuslapseuskouluun on tärkeä, kun käsittelemme hakemustasi. Käytäthän siis riittävästi aikaa hakupapereiden täyttämiseen. Ja muista rukoilla papereita täyttäessäsi! Muista myös, että suosittelijan tulee saada olla täysin rehellinen suositustasi täyttäessään, joten annathan hänelle työrauhan luottaen Jumalan johdatukseen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Jos sinulla on kysymyksiä hakuprosessiin tai yleensäkin kouluun liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen ruurikkala@ywam.fi. Kuulemisiin!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

16.tammi.19 - 14.kesä.19

Time

Koko päivä

Cost

4 800,00€

Organizer

YWAM Ruurikkala
Phone
+358 40 0698484
Email
ruurikkala@ywam.fi
Website
http://www.ywam.fi/ruurikkala
QR Code

Leave A Comment